Kanlı Ay Tutulması Balık burcunu nasıl etkiler? 21 Ocak 2019 burç yorumları..

Ay Tutulmasının burçlar üzerindeki etkileri merak ediliyor. Kanlı Ay Tutulması Balık burcunu nasıl etkileyecek? Merakla beklenen tam Ay tutulması sabaha karşı izlendi. Bütün dünyanın ilgiyle takip ettiği Ay tutulması sabah saatlerinde başladı. Bu tutulmanın burçlar üzerinde de etkileri bulunuyor. 0 derece Aslan burcunda gerçekleşecek Tam Ay tutulması, güç savaşlarını hatırlatır. Otoritenin yanında mı yer alacağız, yoksa halktan biri gibi mi davranacağız? Balık burcu sağlığına en çok dikkat etmesi gereken burç olarak belirtiliyor. Bunun sebebi iş yoğunluğunun ve fiziksel yorgunluğunun artması olacaktır.

Kanlı Ay Tutulmasının burçlara nasıl etki edeceği merak edilen konular arasında yer alıyor. Ay tutulması Balık burcu etkileri nelerdir? Merakla beklenen tam Ay tutulması sabaha karşı izlendi. Bütün dünyanın ilgiyle takip ettiği Ay tutulması sabah saatlerinde başladı. İstanbul’da sabah saatlerinde gökyüzünü kaplayan bulutlar, ay tutulmasının net bir şekilde görülmesini engelledi. Bu tutulmanın burçlar üzerinde de etkileri bulunuyor. Balık burcu sağlığına en çok dikkat etmesi gereken burç olarak belirtiliyor.

AY TUTULMASI BALIK BURCUNU NASIL ETKİLEYECEK?

0 derece Aslan burcunda gerçekleşecek Tam Ay tutulması, güç savaşlarını hatırlatır. Otoritenin yanında mı yer alacağız, yoksa halktan biri gibi mi davranacağız? Yöneticilerle çalışanların, güçlü görünenlerle zayıfların savaşı başlıyor olabilir. 2017 sonundaki tutulmalarla başlayan ve bu tutulmaya dek süregelen eğilimler aristokrasinin, kurulu düzen otoritelerinin, lüksün, konforun, zenginlerin daha özenilesi hale dönüşmelerine yol açabilir.

BALIK: En çok sağlığına dikkat etmesi gereken burç. Bunun sebebi iş yoğunluğunun ve fiziksel yorgunluğunun artması olacaktır. Çalışma hayatında yeni kararlar ve terfinin yanında stres ve yorgunluğa karşı dikkat.

Tutulmayı izlemek için herhangi bir ekipmana gerek var mı?

TM Dijital Haber Merkezi'nden Gökhan Ertaş'ın haberine göre; Süper Ay'ı ve tam Ay tutulmasını izlemek için özel bir ekipmana gerek duyulmayacak. Gökyüzünü görebileceğiniz bulutsuz bir ortamda olmanız yeterli.

AY TUTULMASI NEDİR?

Tutulma esnasında tam olarak kaybolmayan Ay, koyu kızıl bir renge bürünecek. Bu durum, tutulma olayı esnasında Dünya’dan yansıyan Güneş ışınlarının Ay’ın üzerine düşmeye devam etmesi ile açıklanıyor. Güneş'in kızıl – turuncu renkli ışınları için Dünya’nın atmosferinin oldukça şeffaf olması, bu ışınların tutulma esnasında Ay’ın yüzeyine çok etkili bir biçimde yansımasına sebep oluyor. Bu sebeple gökyüzü olayı esnasında Ay, kızıl renge bürünüyor.

SÜPER AY NEDİR?

Ay, 29,5 günde kendi yörüngesinde bir tur atar. Ancak Ay'ın yörüngesi tüm diğer gök cisimleri gibi dairesel değil, eliptik bir yapıya sahip olduğundan Dünya'ya her zaman aynı mesafede olmaz. Bu da bir ay içerisinde Ay'ın bize uzak ve yakın konumlarda olmasına neden olur. Ay Dünya'ya en yakın yaklaşık 355 bin kilometre mesafede, en uzak ise yaklaşık 405 bin kilometre mesafede olur. Ay’ın en yakın olduğu an dolunaya denk geldiğinde buna Süper Ay denir.