Ayça Damgacı Güldür Güldür Show'a dahil oldu

Show TV ekranlarının sevilen programlarından olan Güldür Güldür Show'a Ecem Erkek ve Murat Akkoyunlu'nun veda etmesinin ardından sürpriz bir isim transfer oldu. Toygan Avanoğlu'nun ardından programa Ayça Damgacı da dahil oldu.

Ali Sunal'ın sunuculuğunu üstlendiği Show TV'de ekrana getirilen Güldür Güldür Show programı ekipten ayrılan isimlerle gündeme geliyor. Ecem Erkek ve Murat Akkoyunlu gibi isimlerin ayrılmasından sonra kadrosuna yeni isimler dahil oldu.

Güldür Güldür ekibine Toygan Avanoğlu'ndan sonra Ayça Damgacı da katılacak. Güldür Güldür ekibi, yeni sezonda her Çarşamba BKM tiyatroda seyircisi ile buluşacak.

AYÇA DAMGACI KİMDİR?

Sinema ve dizi oyuncusu Ayça Damgacı, başından geçen olaylara dayanan, senaryosunu yazdığı ve başrolünü oynadığı 2008 yapımı Gitmek filmiyle tanındı.

İktisat okumaktan vazgeçti ve oyuncu olmaya karar verdi. Önce Şahika Tekand Oyunculuk ve Sanat Stüdyosu'na devam etti. Ardından İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tiyatro Bölümünden mezun oldu.

Tiyatro Oyunevi kadrosuna katıldı. Ayrıca Göçebe Şarkılar adlı bir grupta solistlik yaptı. Oyuncu, 2013–2015 yıllar arasında Star TV'de yayınlanan Aramızda Kalsın adlı dizide Hatçik karakterini canlandırdı.

Damgacı, 2015-2016 sezonunda O Hayat Benim kadrosuna dahil oldu. 2018 yılında Star TV'de yayımlanan Avlu dizisinde Hasret rolünü canlandırdı.