Kan Çiçekleri'nin yıldızı Yağmur Yüksel ile Barış Baktaş'ın sabrı taştı! Suç duyurusunda bulundu

Kan Çiçekleri dizisinde başrolleri paylaşan Yağmur Yüksel ile Barış Baktaş sosyal medya üzerinden kendilerine hakaret edenler için harekete geçti. Yağmur Yüksel ile Barış Baktaş suç duyurusunda bulundu.

Kan Çiçekleri dizisinde "Dilan" karakterini canlandıran Yağmur Yüksel ile partneri Barış Baktaş, kendisine yönelik ağır küfürlü ifadeler paylaşanlara karşı suç duyurusunda bulundu.

Yağmur Yüksel, paylaşımında "Son zamanlarda şahsıma yönelik sadece basit bir şekilde hakaret olarak nitelendirilemeyecek söylem ve sözlere hayretle, üzülerek şahit olmaktayım. Bu süreçte kalplerin ne kadar kötüleşebileceğini gördükçe yüzümü iyi kalplere ve sevenlerime çevirdiğimi bilmenizi isterim. Bununla beraber tüm bu hakaretlere karşı avukatım Volkan Alkılıç aracılığıyla Cumhuriyet Başsavcılığı ve mahkemelerimiz nezdinde hukuki girişimlerimizi başlattığımızı; tüm bu yapılanların Türk yargımız nezdinde cezasız kalmayacağına inancımla kamuoyuna saygıyla sunarım." ifadelerine yer verdi.

Barış Baktaş, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Sosyal medya üzerinden özel hayatıma kişiliği ve kişiliğime karşı yapılan tüm olumsuz söz ve eylemlere karşı mesleğin bir gerekliliği görerek bugüne kadar sessiz kalmayı tercih ettim. Ancak sosyal medyayı kirleten, suç teşkil eden eylemlerini ısrarla devam eden bazı kişiler hakkında hukuk kurallarının işletilmesinin biri zorunluluk haline geldiğini üzerek görmekteyim. Durum böyle iken bile gülümsemeye devam etmemizi sağlayan iyi kalpli, sevgisini yüreğimizde hissettiğimiz ve yüreğimizde olan siz sevenlerime, destekçilerime borçlu olduğumu göstermek adına da sosyal medyanın suç ortamı olmaktan arındırılması ve suç işleyenlerin eylemlerinin cezasız kalmaması için tüm yasal haklarımı kullanma kararı aldığımı, bu hususta kıymetli hukuk danışmanların ve ekibinin gereğini yerine getireceğine inancım sonsuzdur. Saygı ve sevgilerimle..."