Gökhan Alkan kaç yaşında, nereli, sevgilisi kim? Kalp Yarası Ferit kimdir?

Başarılı oyuncu Gökhan Alkan, bu akşam yeni dizi Kalp Yarası ile ekran geliyor. Dizide Ferit Sancakzede karakterine hayat verecek olan oyuncu Sancakzade Holding'in CEO'su. Sadece, holding dışında yöre insanına yardım amaçlı avukatlık yapıyor. Otomotiv Mühendisliği bölümü mezunu olan oyuncu daha sonra MSM Actor Studio'da eğitim almıştır. Kalp Yarası Ferit kimdir? Gökhan Alkan kaç yaşında, nereli, sevgilisi kim?

Kalp Yarası Ferit Sancakzede karakterine Gökhan Alkan hayat veriyor. Bu akşam ilk kez yayınlanacak olan dizide Alkan ideallerini bir kenarda bırakmış ve Sancakzade Holding'in CEO'su olarak aile şirketinin başına geçmiştir. Seviyor Sevmiyor, Kocamın Ailesi, Kalp Atışı, Yasak Elma gibi dizilerde rol alan Kalp Yarası Ferit kimdir? Gökhan Alkan kaç yaşında, nereli, sevgilisi kim?

KALP YARASI FERİT KİMDİR?

Ferit; Sancakzade ailesinin küçük oğlu. Genç, yakışıklı, cömert, nazik, tutkulu, potansiyelini başına gelen felaketlerle keşfedeceğimiz bir karakter. Yetenekli ve umut vaat eden bir avukatken, ideallerinin üzerine gitmeyip aile şirketine gelmiş. Sancakzade Holding'in CEO'su. Sadece, holding dışında yöre insanına yardım amaçlı avukatlık yapıyor Atı Fırtına; üzerine titrediği, onun kıymetlisi. Ferit içindeki sevginin, şefkatin büyük bir kısmını paylaştığı Fırtına'dan bu nedenle hep kıskanılır. Başta Hande'nin sonra da etrafındaki diğer insanların asıl hatası, Ferit'le Fırtına arasına girmeye çalışmalarıdır. Ayşe ile birlikte değişecek, aşkı tadacaktır.

GÖKHAN ALKAN KİMDİR?

Gökhan Alkan, 8 Aralık 1987'de İstanbul'da doğdu. Kocaeli Üniversitesi Otomotiv Mühendisliğinden mezun oldu. Oyunculuk eğitimini MSM Actor Studio'da aldı.

Mezun olduktan sonra Müjdat Gezen Tiyatrosu'nda 2 sezon oynadı ve sonra bir grup arkadaşıyla kendi tiyatrosunu kurdu. 2016 yılında Güney Kore'de düzenlenen APAN (Asia Pasific Actors Network) Star Awards Özel Ödülü'nün sahibi oldu. "Kalp Atışı" adlı dizide başrolü paylaştığı Öykü Karayel ile birlikte 2017 yılında Altın Kelebek En İyi Dizi Çifti Ödülü'nün sahibi oldular.

Dizi ve filmleri

Defnenin Bir Mevsimi Ferhat Başrol oyuncusu

2015 Makas Fatih Kömürcü Başrol oyuncusu

2017 Organik Aşk Hikayeleri

Muhteşem Yüzyıl Şah Tahmasb

Herşey Yolunda Merkez

Gurbette Aşk Bir Yastıkta

Kocamın Ailesi

Seviyor Sevmiyor

Kalp Atışı

Zengin ve Yoksul

Yasak Elma

Kalp Yarası