Kalp krizi şüphesi korkuttu! Jamie Dornan hastanelik oldu

''Grinin Elli Tonu'' filminde rol almasının ardından yıldızı parlayan dünyaca ünlü oyuncu Jamie Dornan'ın, Portekiz'de tatil yaptığı esnada ''zehirli tırtıllarla'' yüzünden zehirlendiği ortaya çıktı. ''Kalp krizi belirtileri'' gösteren Jamie Dornan apar topar hastaneye kaldırıldı.

Portekiz'e giden oyuncu Jamie Dornan, sunucu Gordon Smart ve arkadaş grubu tatilde hastalandı. İskoçya'da ekrana getirilen "İyi, Kötü ve Beklenmedik" programına açıklamalarda bulunan Gordon Smart, kendisinin ve Jamie Dornan'ın zehirli tırtıllar nedeniyle hastanelik olduklarını açıkladı.

Smart, "İlk gün harika vakit geçirdik, bol bol golf oynadık, dışarı çıktık" dedi. Ertesi gün tuhaf hissetmeye başladıklarını ve uzuvlarının uyuştuğunu söyleyen Smart, karıncalanma da yaşadıklarını belirterek "oradan canlı çıktığımız için çok şanslıyız" dedi.

Smart, kalp atış hızının yükselmesi sebebiyle kalp krizi geçirdiklerini düşündüğünü söyledi. Bir hafta sonra doktor Smart'ı aradı ve kendisi ile Dornan'ın semptomlarının zehirli tırtıllardan kaynaklanmış olabileceğini bildirdi.