Aydemir Akbaş'ın eşi Beyhan Benek taburcu oldu

Ünlü sanatçı Aydemir Akbaş'ın eşi Beyhan Benek, geçtiğimiz haftalarda banyoda düşüp kalça kemiğini kırması sonucu hastaneye kaldırılmıştı. Ameliyata alınan Benek, kontrollerinin yapılmasının ardından taburcu edildi. Benek'in tedavisine evinde devam ediliyor.

Yeşilçam'ın usta isimlerinden olan Aydemir Akbaş'ın eşi Beyhan Bener, evde geçirdiği kazanın ardından sevenlerini korkuttu. Banyoda düşüp kalça kemiğini kıran Benek, geçirdiği ilk operasyonun ardından İstanbul'da özel bir hastanede bekleme sürecine girdi.

Beyhan Benek, son olarak geçirdiği operasyondan sonra gerekli kontrollerin yapılması ile taburcu edildi. Benek'in tedavisine evde devam edilecek.

Aydemir Akbaş, yaşadığı korku dolu anları şu sözlerle anlatmıştı: "Onu yerde görünce ne yapacağımı şaşırdım, büyük tehlike atlattık. Şuna şükrediyorum; o gün benim bir reklam filmi için görüşmem vardı. Fakat son anda ertelemiştik. Eğer ola ki ben evden çıkıp toplantıya gitmiş olsaydım gece saat 23.00'dan önce dönemezdim. Beyhan da sabahtan gece yarısına kadar kim bilir bir başına ne acı çekerdi. Verilmiş sadakamız varmış."