Kağıt Ev'in Azra'sı Tuvana Türkay Londra'da oyunculuk eğitimi verecek!

Star TV'de ekrana getirilen Kağıt Ev adlı dizide hayat verdiği Arzu karakteri ile izleyici karşısına çıkan Tuvana Türkay, Londra'da 1 yıl önce kurduğu oyunculuk okulunda 15 Temmuz'dan itibaren eğitim vermeye başlayacak. Okul pandemi nedeniyle faaliyetlerine ara vermişti.

Estetikle ilgili yaptığı açıklama ile uzunca bir süre konuşulan başarılı oyuncu Tuvana Türkay, Londra'da 1 yıl önce 'T'acTing Talent Studio' adını verdiği bir oyunculuk okulu açmıştı.

Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın haberine göre; Tuvana Türkay'ın açtığı okul pandemi nedeniyle kapatılmıştı. Londra'da pandemi koşullarının normalleşmesiyle birlikte Türkay'ın okulu yeniden faaliyete geçecek.

Türkay, yoğun talep üzerine önümüzdeki günlerde Londra'ya uçacak. Kayıt almaya başlayan okul, 15 Temmuz'dan itibaren eğitime kaldığı yerden devam edecek.

Tuvana Türkay, estetiksiz fotoğraflarının sık sık servis edilmesinin ardından yaptığı paylaşımda '19 yaşında 68 kg kırık burunlu parası olmayan ve kendine bakmayı hiç bilmeyen bir kız ile 30 yaşında estetik mucizesi olarak nitelendirdiğiniz görsellerim... Burnumu yaptırdığımı çocuk gibi sevinerek röportajımda kendim dile getirmiştim. Neden hala uğraşıyorsunuz anlamış değilim. Görselimi sunup eleştirmeniz inanın ki beni üzmez. Size göre yapılmayan yerim yok ki, burnum dışında en ufak bir estetik müdahaleyi çıkarın ben bu mesleği bırakıp ülkeyi terk ederim.' sözleri ile gündem olmuştu.