Kadrosu adeta yıldızlar geçidi gibiydi! Bakın Çukurova'dan kimler geldi kimler geçti!

Atv ekranlarının fenomen dizisi Bir Zamanlar Çukurova ekranlara veda ediyor. İlk bölümünden bu yana büyük bir heyecanla takip edilen ve perşembe akşamlarına damgasını vuran Bir Zamanlar Çukurova 4. sezonu ile ekran serüvenini sonlandırıyor. Geniş oyuncu kadrosuyla yola çıkan Çukurova'da birçok başrol oyuncusu diziye veda etti. İşte bugüne kadar Çukurova'da yer alan ünlü isimler...

Perşembe gecelerinin vazgeçilmez yapımı Bir Zamanlar Çukurova 4. sezonuyla ekranlara veda ediyor. Hilal Altınbilek, Murat Ünalmış, Uğur Güneş, Vahide Perçin ve Kerem Alışık'ın başrolleriyle hikayeye başlayan Bir Zamanlar Çukurova birçok oyuncu ile yollarını ayırdı. Zaman içerisinde yeni oyuncuların da dahil olduğu Çukurova dizisi adeta bir yıldızlar geçidine dönüştü.

ÇUKUROVA'DAN KİMLER GELDİ KİMLER GEÇTİ

İlk olarak 2018'in Eylül ayında yayınlanmaya başlayan Bir Zamanlar Çukurova, Züleyha ile Yılmaz'ın aşk hikayesiyle izleyicileri ekran başına kilitledi. Kerem Alışık, Vahide Perçin, Hilal Altınbilek, Uğur Güneş ve Murat Ünalmış gibi geniş bir kadroyla başlayan Çukurova birçok oyuncusuyla yollarını ayırdı.

Büyük aşkların ve entrikaların döndüğü Çukurova'da Vahide Perçin, Uğur Güneş, Kerem Alışık ve Murat Ünalmış gibi başrol oyuncuları diziden ayrıldı. Diziye daha sonra Hande Soral ve İbrahim Çelikkol gibi ünlü isimler dahil oldu fakat onların da kaderi pek farklı olmadı.

TEK BAŞROL KALDI

Çukurova'da birçok ünlü başrol oyuncusunun katılması ve ayrılmasının yanı sıra tahtı sallanmayan tek bir isim var. Züleyha karakterine hayat veren Hilal Altınbilek Çukurova'nın ilk bölümünden bu yana rol almaya devam ediyor. Ayrıca diziye 3. sezonda dahil olan Furkan Palalı da Çukurova'nın final bölümünde yer alıyor.