Kadırgalıyı sinirlendirdiler! Seda Sayan canlı yayında açtı ağzını yumdu gözünü

Seda Sayan eşi Çağlar Ökten'le boşanıyorlar haberlerine açıklık getirdi. Çıkan iddialara sinirlenen Seda Sayan, canlı yayında öfkesini adeta kelimelere döktü.

Seda Sayan tam 2 yıl önce kendisinden 25 yaş küçük şarkıcı Çağlar Ökten ile nikah masasına oturmuştu. Seda Sayan ile Çağlar Ökten hakkında son zamanlarda, boşanacakları yönünde haberler çıkıyordu. Ünlü isimden, sunucusu olduğu programına canlı yayınında konuya ilişkin açıklama geldi.

SEDA SAYAN EŞİ ÇAĞLAR ÖKTEN'DEN BOŞANIYOR MU?

Kadırgalı Seda olarak da bilinen Seda Sayan'ın asıl adı Aysel Gürsaçer. Sahne adı olarak Seda Sayan ismini kullanan ünlü isim, evlendikten sonra resmi işlemlerde yaşadığı sorunlar nedeniyle mahkeme kararıyla Ökten soyadını kaldırttı. Bu nedenle haklarında boşanma haberleri çıkan çiftten Seda Sayan, programda şu ifadeleri kullandı:

"Yanlış anlaşıldı, hatta 'boşanıyorlar' ve benim evi terk ettiğim bile yazıldı. Öyle bir şey yok. Nereden çıkarıyorsunuz bunları? Hepimizin ailesi var. Bak bir sürü küfür ediyorum size içten. Rahatlıyorum. Yapmayın böyle şeyler. Bizim aramızda hiçbir şey yok. Daha biz 2,5 yıldır beraberiz. 2'nci yılımızı kutlayacağız. Daha birbirimize öte git demedik. Ayrıca aşkımızı herkes görüyor. Bu aşktan ne istiyorlar? Yapmayın ya böyle şeyler. Öldünüz be"