Kadir Doğulu'yu örnek aldı, kesenin ağzını açtı... Ebru Polat lüks karavanı ile sosyal medyayı salladı

Geçtiğimiz gün yeniden avukatlık yapmaya başlayacağını duyuran şarkıcı Ebru Polat, dikkat çeken paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Karavan alan ünlüler kervanına katıldığını duyuran Ebru Polat, o anları sosyal medya hesabından takipçilerinin beğenisine sundu. Polat, ''Yeni evim... Kendime özel bir karavan yaptırdım. Bundan sonra canım nerede isterse orada tatil yapacağım. Kadir Doğulu'yu hiç anlamıyorum insan neden karavanlı tatil yapar diye, şimdi hak veriyorum'' dedi.

Son dönemde açtığı güzellik merkezi ile adından söz ettiren Ebru Polat, sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında yerini alıyor. Tarzı ile adından söz ettiren Ebru Polat, dikkat çeken paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi.

EBRU POLAT LÜKS BİR KARAVAN ALDI

Kendisi için kesenin ağzını açan Polat, Instagram'dan yaptığı paylaşımla yeni bir karavan aldığını duyurdu. Polat, "Yeni evim... Kendime özel bir karavan yaptırdım. Bundan sonra canım nerede isterse orada tatil yapacağım. Kadir Doğulu'yu hiç anlamıyorum insan neden karavanlı tatil yapar diye, şimdi hak veriyorum" dedi.

Başka bir paylaşımda daha bulunan Polat, "Yalnız tek farkla benimki biraz ultra lüks oldu. Yine doğayla iç içeyim ama daha rahat şartlarda" ifadelerine yer verdi.