Kadir Doğulu'nun Neslihan Atagül mutluluğu: Çok şükür, başrolde beraberiz

Sefirin Kızı dizisinden geçirgen bağırsak sendromu rahatsızlığı nedeniyle ayrılan güzel oyuncu Neslihan Atagül eşi Kadir Doğulu ile başrollerini paylaşacağı ''Gecenin Ucunda'' dizisi ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Önceki gün Etiler'de görüntülenen Kadir Doğulu ile Neslihan Atagül, duygularını gazeteciler ile paylaştı.

Son olarak Sefirin Kızı dizisinde rol alan Neslihan Atagül eşi Kadir Doğulu ile Fatih Harbiye'nin ardından 9 yıl sonra aynı projede buluşuyor. Kadir Doğulu ile Neslihan Atagül, "Gecenin Ucunda" dizisinde başrolleri paylaşacak. Geçtiğimiz gün Etiler'de görüntülenen ünlü çift, keyifli halleri ile dikkat çekti. Basın mensupları ile sohbet eden çift, hissettiklerini paylaştı.

Kadir Doğulu, "Uzun zamandır bizi bir araya getirmeye çalıştırlar. 9 yıl boyunca ağzımızın tadına gelecek bir iş gelmemişti. Gelince de birlikte oynamak istedik. Birlikte oynamanın hep fırsatını kolladık" ifadelerini kullandı.

Neslihan Atagül, "Biz Kadir'le yeni bir projeye başladık. Çok heyecanlıyız. Uzun aradan sonra birlikte olacağız. Kadir'le 8 yıldır birlikteyiz nasıl bir partner olduğunu anlamışsınızdır" dedi.