Kadir Doğulu'nun eşi Neslihan Atagül'den çocuk açıklaması: Her şeyi akışına bıraktım

Yeni sezon için hazırlıklarını sürdüren Kadir Doğulu'nun eşi Neslihan Atagül, geçtiğimiz gün Etiler'de kuaföre girerken objektiflere yansıdı. Gazeteciler ile sohbet eden güzel oyuncu Neslihan Atagül, ''çocuk'' sorularına yanıt verdi. Atagül, ''Her şeyi akışına bıraktım'' açıklamasında bulundu.

Geçirgen bağırsak sendromu rahatsızlığını atlatarak yeni sezon eşi Kadir Doğulu ile kamera karşısına geçecek olan Neslihan Atagül, önceki gün Etiler'de kuaföre girerken görüntülendi. Basın mensupları ile ayaküstü sohbet eden Neslihan Atagül, kendisine yöneltilen sorulara yanıt verdi.

Kadir Doğulu ile kamera karşısına geçecek olmanın heyecanını yaşayan Atagül, "Çekimler çok yakın zamanda başlayacak. Ben şimdi konuyla alakalı bir şey söylemeyeyim." dedi.

NESLİHAN ATAGÜL'DEN ÇOCUK AÇIKLAMASI

"Çocuk özlemi çekiyor musunuz?" sorusuna da yanıt veren güzel oyuncu, "Bu işler nasip, kısmet işi... İşimiz, gücümüz var, onlar başlıyor. 'İstiyorum' derim, 'İstemiyorum' derim. Hiç böyle bir şeyleri şekillendirmeyi tercih etmiyorum açıkçası. Onun için her şeyi akışına bıraktım. Ben de yaşıyorum bu hayatı." şeklinde konuştu.