Kabul etmediği için bin pişman oldu! Meğer Kurtlar Vadisi'nde Elif Eylül rolü ilk ona teklif edilmiş...

Kabul etmediği için bin pişman! Meğer Kurtlar Vadisi'nde Elif Eylül rolü ilk ona teklif edilmiş... Kurtlar Vadisi dizi ve film serileriyle Türkiye'nin en çok izlenen yapımlarından birisi olmayı başardı. Fenomen dizide pek çok ünlü isim yer aldı. Bunlardan birisi de Elif Eylül karakterini canlandıran güzel oyuncu Özgü Namal olmuştu. Elif Eylül rolüyle ilgili merak edilen gerçek dizinin ilk serisinin 2005 yılında final yapmasından sonra ortaya çıktı.

Türk televizyon tarihinin efsaneleri arasında yer alan Kurtlar Vadisi'yle ilgili yıllar sonra bomba bir gerçek ortaya çıktı. Bildiğiniz gibi Kurtlar Vadisi'nde Elif Eylül karakterini ünlü oyuncu Özgü Namal canlandırmıştı. 2006 yılında Kurtlar Vadisi Irak filminin galasında ortaya bomba bir iddia atılmıştı. Muhabirlerin "Özgü Namal'dan önceki Elif Eylül siz miydiniz?" sorusuna Deniz Akkaya "Bana bu teklif gelmişti" şeklinde yanıt vermişti. Böylece yıllar sonra dizinin karakterleriyle ilgili merak edilen bir gerçek daha ortaya çıkmış oldu.

GERÇEK ORTAYA ÇIKTI

Kurtlar Vadisi'yle ilgili yıllar sonra bomba bir gerçek ortaya çıktı. Dizide Elif Eylül karakterini ünlü oyuncu Özgü Namal canlandırmıştı.

HERKES ONU MERAK EDİYORDU

2006 yılında Kurtlar Vadisi Irak filminin galasında bomba bir iddia ortaya atılmış ve muhabirler bu konu hakkında ünlü bir oyuncuya soru yöneltmişti.

17 yıl sonra ortaya çıkan gerçek! Meğer Çukur'un yıldızı Kurtlar Vadisi'nde kariyerine başlamış...

"BANA BU TEKLİF GELMİŞTİ"

Deniz Akkaya "Özgü Namal'dan önceki Elif Eylül siz miydiniz?" sorusuna "Bana bu teklif gelmişti" şeklinde yanıt vermişti.

DENİZ AKKAYA KİMDİR?

1977 yılında İstanbul'da doğdu. Kayseri Akören'in Uzunyayla Köyü'nden Çerkez kökenli bir ailenin kızıdır. Öğrenim hayatı İstanbul'da geçti. İlköğrenimini Faik Reşit Onat İlkokulu'nda, ortaokulu Bilge Kaan Özel Deneme Lisesi'nde, liseyi ise Semiha Şakir Özel Deneme Lisesi'nde tamamladı.İstanbul Üniversitesi Amerikan Dili ve Edebiyatı bölümünde yükseköğrenim gördü.

Genç yaşta profesyonel modelliğe başladı. 1997 yılında Türkiye'nin tek meslek yarışması olan Best Model of Turkey yarışmasında birinci, "Miss Grace of the World" yarışmasında dördüncü oldu.

2006'da Türkiye'de Star TV kanalında yayımlanan ve yüksek izlenme sayılarına ulaşan Top Model Türkiye yarışmasının sunuculuğunu üstlendi.