Kaan Yıldırım'ın ailesinden Pınar Deniz baskısı

Kaan Yıldırım sevgilisi Pınar Deniz ile uzun zamandır birlikte. Magazinden uzak bir şekilde Pınar Deniz ile ilişkisini sürdüren Kaan Yıldırım'a, ailesinden ''evlenin'' baskısı gelmeye başladı.

Kaan Yıldırım uzunca bir süredir oyuncu Pınar Deniz ile ilişki yaşıyor. Yargı adlı dizi ile şöhreti yakalayan Pınar Deniz, tam 3 sezondur Yargı dizisinde Kaan Urgancıoğlu ile başrolü paylaşıyor. Oldukça varlıklı ve sosyeteye mensup olan bir ailenin çocuğu olan ve bu yanını çoğunlukla saklamayı tercih eden Kaan Yıldırım, sevgilisi Pınar Deniz konusunda ailesinden baskı görmeye başladı.

Kaan Yıldırım'ın ailesinden Pınar Deniz baskısı

Takvim'den Doğan Savaş'ın haberine göre; Pınar Deniz ile magazinden uzak bir ilişki yürüten Kaan Yıldırım'a ailesi, "İyi giden bir ilişkiniz var. Daha fazla evliliği ertelemeyin" dedi.

Öte yandan 2. Sayfa'da yer alan habere göre; Pınar Deniz evlilik iddialarını doğruladı. Deniz, "Haberler doğru, evleniyoruz" dedi.

KAAN YILDIRIM'IN AİLESİ KİM?

Kaan Yıldırım'ın babası Hakan Yıldırım, medikal ürünler ithal eden ve aynı zamanda ARGE departmanında üretim yapmakta olan bir firmanın/şirketin kurucusu ve yönetim kurulu başkanı.