Pınar Deniz ile evlenen Kaan Yıldırım kaç yaşında, nerelidir? Kaan Yıldırım'ın ailesi kimdir?

Kaan Yıldırım'ın ailesi magazin gündeminde aranan isimler arasında yerini aldı. Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım, dün İtalya'nın şehirlerinden Roma'da düzenlenen bir sade nikah töreniyle evlendi. Kaan Yıldırım'ın ailesi kimdir? Pınar Deniz ile evlenen Kaan Yıldırım kaç yaşında, nerelidir? soruları merakla araştırılmaya başlandı. İşte detaylar...

Uzun zamandır birlikte olan Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım dün Roma'da evlendi. Kaan Yıldırım'ın ailesi ile ilgili aramalar hız kazandı. Kaan Yıldırım sevgilisi Pınar Deniz'e geçtiğimiz yıl İngiltere'de evlenme teklifinde bulunmuş, Pınar Deniz de evet cevabını vermişti. Magazin haberlerini takip edenler "Kaan Yıldırım'ın ailesi kimdir? Pınar Deniz ile evlenen Kaan Yıldırım kaç yaşında, nerelidir?" sorularının yanıtını araştırıyor. İşte detaylar...

KAAN YILDIRIM'IN AİLESİ KİMDİR?

Kaan Yıldırım'ın annesi Seyhan Yıldırım ve babası Hakan Yıldırım'dır. Ablası Nilüfer Yıldırım'dır.

KAAN YILDIRIM'IN BABASI HAKAN YILDIRIM KİMDİR?

Hakan Yıldırım, medikal ürünleri ithal eden aynı zamanda da ARGE departmanında üretim yapan bir firmanın kurucusu ve yönetim kurulu başkanıdır.

KAAN YILDIRIM KAÇ YAŞINDA, NERELİDİR?

24 Aralık 1986 tarihinde İstanbul'da doğdu. İngiltere Londra Brunel Üniversitesi pazarlama bölümünden mezun oldu. Başkent İletişim Bilimleri Akademisi'nde oyunculuk eğitimi aldı.

Oyunculuk kariyerine Kayıp dizisinde Kadir karakterini canlandırarak başladı. Ancak Yıldırım, asıl çıkışını başrollerinde Uğur Polat, Sevtap Özaltun, Erkan Kolçak Köstendil, Şebnem Bozoklu'nun oynadığı 'Ulan İstanbul' adlı dizisiyle yaptı. 2015 yılında ise başrollerini Ezgi Eyüboğlu ile üstlendiği bir yaz dizisi olan Adı Mutluluk dizisinde Batu Değirmenci karakterini canlandırdı.

14 Mayıs 2016 tarihinde Ezgi Eyüboğlu ile Esma Sultan Yalısı'nda evlendi. Çift, 26 Haziran 2019 tarihinde boşandı. Yıldırım, Hadise ile 2019-2021 yılları arasında yaşadığı ilişkiyle de magazin basınının ilgisini çekti.

Yıldırım, 2022 yılında aşk yaşamaya başladığı Pınar Deniz ile 17 Eylül 2024 tarihinde Roma, İtalya'da evlendi.

PINAR DENİZ KİMDİR?

Deniz, Lübnan kökenli Arapça konuşan Türk bir ailenin beş çocuğundan üçüncüsü olarak, 4 Kasım 1993 tarihinde Adana'da doğdu. 2 yaşından itibaren Tarabya'da büyüdü. İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümünden mezun oldu. Deniz, açıklamalarına göre, iki yaşına kadar Türkçe konuşmayı bilmiyordu. Bu nedenden ötürü arkadaşları arasında dışlanmamak için Arapça konuşmaya çekindiğini ve utandığını belirtmiştir.

Daha sonra katıldığı bir programda ise ailesinin Lübnan'dan Türkiye'ye göç ettiği için Arapça konuştuklarını, aslen Türk olduğunu ve şu anda Arapça konuşmayı bilmediğini belirtmiştir.

Kariyer hayatı

İlk oyunculuk deneyimini, 2014 yılında Star TV'de yayımlanan Sil Baştan adlı dizide "Evrim" karakterini canlandırarak yaşadı. Şarkıcı Murat Dalkılıç'ın Yani adlı şarkısının klibinde oynadı. Daha sonra, 2016-2018 yılları arasında Kanal D'de yayımlanan Vatanım Sensin adlı dizide Yıldız karakterini canlandırdı. 2018 yılında FOX'ta yayımlanan, başrolünü Berk Cankat'la paylaştığı Bir Deli Rüzgar dizisinde Gökçe karakterini canlandırdı. Netflix'te yayımlanan Aşk 101 dizisinde "Burcu" karakterini canlandırdı. Son olarak ise, 2021-2024 yılları arasında Kanal D'de yayımlanan Yargı dizisinde Aşk 101'de birlikte rol aldığı Kaan Urgancıoğlu ile başrolleri paylaştı ve "Ceylin Erguvan" karakterini canlandırdı.