Kaan Yıldırım'ı çileden çıkartacak sözler! Açtı ağzını yumdu gözünü

Kaan Yıldırım aşk hayatı ile sıklıkla gündem oluyor. Daha önce Hadise ve Hande Erçel ile birlikte olan Kaan Yıldırım şimdilerde de Pınar Deniz ile beraber. Ünlü magazin gazetecisi Bilal Özcan, Kaan Yıldırım ile ilgili sert sözler kullandı. Bilal Özcan, ünlü oyuncunun aşk yaşamadığını aksine gönül eğlendirdiğini ve abartılacak derecede bir yakışıklılığının olmadığını söyledi.

Magazin gazetecisi Bilal Özcan, oyuncu Kaan Yıldırım ile alakalı sert sözler kullandı. Haberler sitesinin YouTube kanalındaki programa konuk olarak gelen Bilal Özcan, ünlü oyuncuyu yakışıklı bulmadığını belirterek şu sözleri kullandı:

"KAAN YILDIRIM'IN AHIM ŞAHIM BİR ÖZELLİĞİ YOK"

"Kaan Yıldırım'ı yakışıklı bulmuyorum. Ona benzeyen, onun fiziğinde olan çok insan var. İstiklal Caddesi'ne çıkıp bakalım bir sürü öyle genç var... Ahım şahım bir özelliği yok. Kıvanç Tatlıtuğ olsa neyse..."

"KAAN YILDIRIM KARŞI TARAFI KIRIYOR"

Kaan Yıldırım'ın oldukça hareketli olan aşk hayatına da değinmeden edemeyen Özcan, "Onun yaşadığı aşk değil, ona aşk diyemeyiz. Aşk öyle olmaz. Bugün aşık olup 2 ay sonra bittikten sonra başkasıyla aşk yaşamak olmaz..."

"Gerçekten aşıksan patlama anında ayrıldıktan sonra barışmak için zorlarsın. Kaan Yıldırım'ın ilişkilerinde öyle bir şey görmüyoruz. İlişkiyi bitirirken karşı tarafı kırıyor. Mesela Hande Erçel ayrıldıktan sonra onu engelledi. Hadise de öyle yaptı. Kaan Yıldırım gününü gün eden, varlıklı bir ailesi olan bir genç. Oyunculuğu da orta karar. Genç kızlar beğenip takip ediyor, onlar da konuşuluyor."