Kaan Urgancıoğlu'ndan skandal yeni aşk! Zeynep Oymak ile 8 yıllık ilişkisi sürerken öyle bir isimle yakalandı ki...

Kaan Urgancıoğlu'nun ismi şimdilerde yeni aşk skandalıyla anılıyor. Tam 8 yıldır oyuncu Zeynep Oymak ile sevgili oldukları bilinen Kaan Urgancıoğlu, en yakın arkadaşının henüz sadece 1 ay önce ayrıldığı kız arkadaşı Burcu Denizer ile görüntülendi. Olay sonrası Burcu Denizer'in eski sevgilisi Doruk Tirman, Kaan Urgancıoğlu'nu hayatından tamamen çıkarttı. Zeynep Oymak'ın ne tepki vereceği ise merak konusu oldu.

Kaan Urgancıoğlu'nun adı aşk skandalına karıştı. Tam 8 yıldır, kendisi gibi oyunculuk yapan Zeynep Oymak ile sevgili olan Kaan Urgancıoğlu, bir benzincide kimliği belli olmayan bir kadın görüntülendi. Yanındaki kişi kız arkadaşı Zeynep Oymak olabilir yorumları yapıldı ancak gerçek bambaşka çıktı. Sabah'ta yer alan habere göre; Kaan Urgancıoğlu'nun yanındaki kişinin, Urgancıoğlu'nun en yakın arkadaşı Doruk Tirman'ın sadece 1 ay önce ayrıldığı sevgilisi Burcu Denizer olduğu ortaya çıktı.

KAAN URGANCIOĞLU EN YAKIN ARKADAŞININ ESKİ SEVGİLİSİ İLE GÖRÜNTÜLENDİ

Skandalın sadece bununla da bitmediği, iki ismin yoga kampında da çekilmiş fotoğraflarının olduğu öğrenildi. Bu olay sonrası Doruk Tirman, ünlü oyuncuyu hayatından tamamen çıkarttı ve sosyal medya hesabından da engellediği öğrenildi.