Kaan Urgancıoğlu Burcu Denizer ile sürpriz nikahları hakkında konuştu!

Yargı dizisinin başrolü Kaan Urgancıoğlu, Burcu Denizer ile olan sürpriz nikahıyla çok konuşulmuştu. Evliliği hakkında konuşan Kaan Urgancıoğlu, ''Arkadaşımızın nikahına gitmişken bir çılgınlık yaptık'' dedi.

Kaan Urgancıoğlu ile Burcu Denizer ile yakın zaman önce nikah masasına oturmuşlardı. Geçtiğimiz gün Etiler'de görüntülenen Kaan Urgancıoğlu, evliliği hakkında konuştu. Ünlü oyuncu, "Arkadaşımızın nikahına gitmişken bir çılgınlık yaptık" ifadelerini kullandı.

Magazin Kuryesi muhabiriyle konuşan Urgancıoğlu, "Sadece sizler için değil benim ailem için de sürpriz bir nikah oldu. 'Böyle bir şey yapsak bozulur musunuz?' dedim. Onay alınca böyle bir çılgınlık yaptık. Bende Burcu da sade bir nikah düşünüyorduk zaten. Ailemizi ve arkadaşlarımızla beraber güzel bir kutlama yapmayı planlıyoruz ama daha henüz netlik kazanmadı" dedi.

"DÜĞÜN HİÇ BİZE GÖRE DEĞİL"

Urgancıoğlu, "Nikah kararımız çok spontane gerçekleşti. Yapanları tebrik ediyoruz ama düğün hiç bize göre değil daha sadelikten yanayız diyebilirim. Daha üzerinden çok kısa bir zaman geçti. Tatlı bir heyecanı var. Sizlerin arasından evli olanlar vardır, tavsiyenizi alabilir miyiz?" şeklinde konuştu.