Justin Bieber korkutan haberi duyurdu: Hastalığım kötüye gidiyor

Dünyaca ünlü şarkıcı Justin Bieber, kötü haberi sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile duyurdu. Bieber, yüz felci geçirmesinin ardından hastalığının kötüye gittiğini açıkladı. Konserlerini ertelemek durumunda kalan Justin Bieber, ''Bunu söylediğime inanamıyorum. İyileşmek için her şeyi yaptım'' dedi.

2018 yılında model Hailey Baldwin ile nikah masasına oturan dünyaca ünlü şarkıcı Justin Bieber, daha sonra ailelerinin ve yakın arkadaşlarının katıldığı bir tören düzenlemişti. Hailey Baldwin ile mutlu evliliği devam eden Justin Bieber'dan gelen kötü haber hayranlarını üzdü.

7 Haziran'da Toronto'da başlayacak olan Kuzey Amerika Turu'nu ertelediğini duyuran ünlü şarkıcı Justin Bieber, hastalığının kötüye gittiğini bu yüzden de bu kararı zorunda kaldığını açıkladı.

"HASTALIĞIM KÖTÜYE GİDİYOR"

Sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Bieber, şunları söyledi: "Bunu söylediğime inanamıyorum. İyileşmek için her şeyi yaptım ama hastalığım giderek kötüleşiyor. Sizi çok seviyorum ve dinlenip, iyileşeceğim."