Jurassic Park 3 oyuncuları kimler? Jurassic Park 3 filmi konusu nedir?

Jurassic Park serisinin devamı olan Jurassic Park 3 Michael Crichton'ın romanından uyarlanmıştır. Bu akşam Star Tv ekranlarında yayınlanacak olan Jurassic Park 3 filminin yönetmen koltuğunda Joe Johnston oturmaktadır.

Jurassic Park 3 2011 yılından vizyona girmiştir. Macera, bilim kurgu türünde çekilen Jurassic Park 3 filminin yönetmenliğini Joe Johnston yapmaktadır. Michael Crichton'ın romanından uyarlanan Jurassic Park 3 etkileyici görsel efektleriyle izleyicileri ekrana kilitleyecek.

JURASSİC PARK 3 KONUSU NEDİR?

Sekiz yıl geriye dönelim: John Hammond, DNA moleküllerinden yaratılan genetik mühendisliği ürünüdinozorların bariyer arkasında özgürce dolaşmasını öngören Jurassic Park projesini hayata geçirmişti. Dört insanın ölümü ve projenin başarısız olması sonucu, Isla Nubar adası Costa Rica hükümeti tarafından halka kapatıldı.

Kapatılma olayının dört yıl sonrasındaJohn Hammond ikinci bir girişim daha yaptı ve dinozor diriltme deneyini bu kez Los Cincos Muertes adasında adasında hayata geçirdi. ancak büyük bir fırtınanın laboratuvarı yok etmesinin ardından, prehistorik yaratıklar bulundukları yerden kaçarak adanın vahşi ortamına dağıldılar. içlerinden bazıları, adanın elverişli ekolojisi içinde sürpriz bir biçimde hayatta kalmayı başardı...

JURASSİC PARK 3 OYUNCULARI KİMLERDİR?

Sam Neill, Dr. Alan Grant

William H. Macy, Paul Kirby

Téa Leoni, Amanda Kirby

Alessandro Nivola, Billy Brennan

Trevor Morgan, Eric Kirby

Michael Jeter, Udesky

John Diehl, Cooper

Bruce A. Young, M. B. Nash

Laura Dern, Dr. Ellie Sattler