Johnny Depp yüzü olduğu marka hakkında konuştu: Bana hep güvendiler

Amber Heard ile boşanmasının ardından bir de iftira davası açan ABD'li oyuncu Johnny Depp, marka elçisi olduğu Fransız moda devi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Zor bir dönem geçiren Johnny Depp, markaya olan minnettarlığını dile getirdi. Depp, ''Bunu kimse yapmaz. Oradaki herkes bana güvendi ve bana destek oldu. Sonsuza dek onlara borçlu kalacağım. Onlara hep sadık kalacağım'' dedi.

Olaylı bir boşanma süreci geçiren dünyaca ünlü oyuncu Johnny Depp ile eski eşi Amber Heard sonrasında iftira davasında yeniden karşı karşıya geldi. Mahkeme Johnny Depp'i haklı bularak Amber Heard'ün tazminat ödemesine karar verdi. Bu süreçte ünlü aktör, rol aldığı "Karayip Korsanları" film serisinden ayrılmak zorunda kaldı.

Dava sürecinde zor günler geçiren Depp, yıllardır yüzü olduğu Fransız markası ile ilgili açıklamalarda bulundu. Ünlü oyuncu, "Ne kadar riskli olursa olsun beni hiç yalnız bırakmadılar. Bana hep güvendiler, bana inandılar ve anlaşmamızı sürdürmeye karar verdiler.

Bunu kimse yapmaz. Oradaki herkes bana güvendi ve bana destek oldu. Sonsuza dek onlara borçlu kalacağım. Onlara hep sadık kalacağım" ifadelerini kullandı.