Johnny Depp 'Karayip Korsanları'nda rol alacak mı? Yapımcıdan açıklama geldi

Eski eşi Amber Heard ile yaşadığı sorunlu boşanma sürecinden sonra ''iftira'' davası ile karşı karşıya gelen Johnny Depp'in Karayip Korsanları'nda rol alıp almayacağı merak konusu oldu. 'Karayip Korsanları' filminin yapımcısı Jerry Bruckheimer, Johnny Depp hakkında açıklamalarda bulundu.

Johnny Depp'in eski eşi Amber Heard ile boşanma süreci ve "iftira" davası ile gündeme gelmesinin ardından kariyerinde zor bir sürece girdi. "Şiddet" ve "cinsel istismar" iddiaları ile yargılanan Johnny Depp'in, "Karayip Korsanları" serisinden çıkarılması hayranları tarafından tepkiyle karşılandı. "Karayip Korsanları" filminin yapımcısı Jerry Bruckheimer, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bruckheimer, oyuncunun altıncı filme dönüp, dönmeyeceği ile alakalı, "Şu anda değil." açıklamasını yaptı. Karayip Korsanları"nın altıncı filmini çekmeye hazırlanan Jerry Bruckheimer, seriye dahil edebileceği yeni isimler aradığını da açıkladı.

Filme Avusturalyalı oyuncu Margot Robbie'nin katılabileceğinin sinyallerini veren Bruckheimer, senaryo geliştirme aşamasında olduklarını belirtti.