Johnny Depp İtalya'daki kale için harekete geçti

Son dönemde eski eşi Amber Heard ile yaşadıklarıyla adından söz ettiren Johnny Depp yeni bir yatırım için harekete geçti. İtalya'daki 15'inci yüzyıldan kalan kaleyi satın almak isteyen Johnny Depp gündeme geldi.

Olaylı bir boşanma süreci geçiren dünyaca ünlü oyuncu Johnny Depp ile eski eşi Amber Heard sonrasında iftira davasında yeniden karşı karşıya gelmişti. Mahkeme Johnny Depp'i haklı bularak Amber Heard'ün tazminat ödemesine karar vermişti. Bu süreçte ünlü aktör, rol aldığı "Karayip Korsanları" film serisinden ayrılmak zorunda kalmıştı.

Dava sürecinde zor günler geçiren Depp, aklanmasının ardından gündeme gelmeye devam ediyor.

İtalyan Corriere delle Sera Gazetesi'ne göre Johnny Depp, sanatçı Amedeo Modigliani hakkındaki biyografi fimini çekerken Torino'daki Crovero Dağı'nın tepelerinde bulunan kaleyi gezdi.

New York Post'a konuşan kaynaklar, filmde Al Pacino ile birlikte rol alan oyuncu Riccardo Scamarcio'nun kaleyi sık sık ziyaret ettiğini ve satın almak amacıyla Johnny Depp'i de yanında götürdüğünü söyledi.

Orta çağ ve gotik etkiler taşıyan kale, uzun bir restorasyon sürecinin ardından satışa çıkarıldı. 2 bin metrekarelik bir alanı kaplayan kalenin 11 yatak odası, 13 banyosu, geniş avlusu ve 15'inci yüzyıldan kalma bir şapeli bulunuyor. Yerel basına göre arazide daha küçük bir kale ve çiftlik evi daha bulunuyor.