Johnny Depp ile davayı kaybeden Amber Heard: İnsanlar benden nefret ediyor

Eski eşi Johnny Depp ile olan davayı kaybeden Amber Heard, dava sürecinde yaşadıklarını anlattı. Sosyal medyada sürekli nefret söylemleri ile karşı karşıya kaldığını ifade eden amber Heard, ''Cadıyı Yak'' ve ''Amber'e Ölüm'' gibi yorumları gördüğünü ifade etti.

2015 yılında evlenen Johnny Depp ile Amber Heard, 2017 yılında olaylı bir şekilde boşandı. Dünyaca ünlü oyuncu Johnny Depp ile eski eşi Amber Heard arasındaki "iftira" davası geçtiğimiz günlerde sonuca bağlandı. Mahkeme Heard'ın Depp'e 15 milyon dolar tazminat ödemesine karar vermişti.

Davanın sonuçlanmasının ardından o süreçte yaşadıklarını anlatan Heard, kendisine sosyal medya üzerinden sık sık nefret söylemlerinin yöneltildiğini ifade etti.

"CADIYI YAK, AMBER'E ÖLÜM"

"Her gün 'Cadıyı Yak', 'Amber'e Ölüm' yazan pankartlar tutan insanların arasından geçtim." diyen 36 yaşındaki Heard, "Kaptan Jack Sparrow'un enerjik hayranlarıyla dolu bir mahkeme salonu gördüm." şeklinde konuştu.

Vanity Fair'in aktardığına göre, ünlü oyuncu, "Kendi insanlığımdan hiç bu kadar uzak hissetmemiştim. İnsandan daha aşağı hissettim." dedi.