Johnny Depp davası bitti açıklamalar bitmedi! Amber Heard'ün kardeşi Whitney Henriquez eteğindeki taşları döktü

Karşılıklı açtıkları ''iftira'' davası ile tüm dünyanın gözünün üzerinde olduğu Johhny Depp ile Amber Heard sona geldi. Mahkeme Amber Heard'ün eski eşi Johhny Depp'e tazminat ödemesine karar verdi. Tüm yaşananların ardından Heard'ün kız kardeşi Whitney Henriquez, ilk kez konuştu.

Dünyaca ünlü oyuncu Johnny Depp ile eski eşi Amber Heard arasında yaşanan 'taciz' ve 'iftira' davasında jüri, 14 saat süren karar alma sürecinin ardından Johnny Depp'i haklı bularak Amber Heard'ün ünlü oyuncuya 15 milyon dolar tazminat ödemesine karar vermişti. Johnny Depp, "Jüri bana hayatımı geri verdi, müteşekkirim." demişti.

Amber Heard de jüri kararının ardından, "Bugün hissettiğim hayal kırıklığını hiçbir kelime açıklayamaz. Dağlar kadar delil eski kocamın orantısız güç, etki ve nüfuzuna karşı koymaya yeterli gelmediği için çok üzgünüm. Bu kararın diğer kadınlar için geldiği anlam noktasında daha da üzgünüm. Bu bir gerilemedir. Zamanı, sesini çıkaran, ne düşündüğünü söyleyen bir kadının alenen utandırılabileceği ve küçük düşürülebileceği bir döneme geri sarıyor. Kadına yönelik şiddetin ciddiye alınması gerektiği fikrini öteliyor." açıklamasında bulunmuştu.

Yaşananların ardından Heard'ın kız kardeşi Whitney Henriquez, sosyal medya hesabından açıklamada bulunarak sessizliğini bozdu. Whitney Henriquez, şu ifadelere yer verdi:

"Hala senin yanındayım, abla. Kendini savunduğun, hem Virginia'da hem de Birleşik Krallık'ta konuştuğun için ve kapalı kapılar ardında olup bitenleri söyleyemeyen pek çok kişinin sesi olduğun için dün, bugün ve yarın; seninle her zaman gurur duyacağım. Bunun zorlu bir savaş olacağını ve fazla şansımızın olmadığını biliyorduk. Ama sen ayağa kalktın, ve ne olursa olsun konuştun. Senin adına tanıklık etmekten onur duyuyorum ve bunu milyonlarca kez daha yapardım, çünkü ne gördüğümü biliyorum. Gerçekler senin tarafında. Bu jürinin verdiği karara yansımadığı için çok üzgünüm, ama senden asla vazgeçmeyeceğim. Yanında olan hiç kimse senden vazgeçmeyecek. Sonsuza kadar seninleyim."