Joe Biden'ın 'Sözde Soykırım' açıklamasını kabul eden isimlere Alişan'dan tepki!

Alev Alev dizisinde rol alan Hazar Ergüçlü, geçtiğimiz gün Joe Biden'ın 1915 olaylarında Türklerin Ermenilere karşı sözde soykırım yaptığını kabul ettiği açıklamasına destek olduğu bir paylaşımda bulundu. Yıllar önce PKK belgeselini yayınlayarak tepkileri üzerine çeken Ergüçlü ve 1915 olaylarına destek ünlü isimlere Alişan'dan tepki geldi. Alişan, 'Hiçbir şey de bile bilgisi olmasa burada yaşıyorsun, burada doğdun Türk vatandaşısın. Bari bunlara ithafen bunları paylaşma' dedi.

ABD Başkanı Joe Biden'ın 1915 olaylarına ilişkin 'soykırım' ifadesini kullanmasının ardından ünlü ünsüz birçok kişi sosyal medyadan tepki gösterdi. Ancak Hazar Ergüçlü ve birkaç isim 'soykırım' ifadesini kabul ederek paylaşımlarda bulununca tepkilerin odağı oldu. Twitter'da trend listesinden düşmeyen Hazar Ergüçlü, sessizliğini koruyor.

Ünlü şarkıcı Alişan, Star TV'de ekrana getirilen Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programında isim vermeden ünlüleri hedef alan açıklamalarda bulundu. Sitem ve isyan eden Alişan, canlı yayında şunları söyledi:

'Bazı oyuncular kendi hesaplarından yaptıkları paylaşımlar yaptı 1915 olaylarıyla ilgili... İçimizi acıtan aslında içimizdeki onlar... Hiçbir şey de bile bilgisi olmasa burada yaşıyorsun, burada doğdun Türk vatandaşısın. Bari bunlara ithafen bunları paylaşma. Çok üzüldüm'