Jessie J. hamilelik yüzünden gözyaşlarına boğuldu: Ne kadar hasta hissettiğimi size anlatamam

Düşük yapmasının ardından yeniden hamile kaldığını açıklayan Jessie J., sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla hamilelik sürecini takipçileri ile paylaştı. Ağladığı bir videoyu yayınlayan Jessie J. hamilelik sürecinde zorlandığını açıkladı. Şarkıcı, ''Ne kadar hasta hissettiğimi size anlatamam'' diye konuştu. Sosyal medya kullanıcıları ünlü isme destek mesajları gönderdi.

Ünlü şarkıcı Jessie J. 2021 yılının kasım ayında düşük yapıp bebeğini kaybetti. Yeniden anne olmaya hazırlandığını açıklayan Jessie J., zorlu geçen hamilelik süreci hakkında açıklamalarda bulundu.

Tam adı Jessica Ellen Cornish olan ünlü şarkıcı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda gözyaşlarına boğularak hamilelik sürecindeki zorlukları takipçileri ile paylaştı. Makyajsız ve yorgun yüzüyle dikkat çeken Jessie J. paylaşımında "Ne kadar hasta hissettiğimi size anlatamam" ifadelerine yer verdi.

Sosyal medya kullanıcıları "Seni anlıyorum insan bitkin düşüyor" ve Ah! Benim hatıralarım.... Ama çok mükemmel bir durum" gibi yorumlarda bulundu.