Jessica May'in ehliyet sorununa Nüfus Müdürlüğü'nden çözüm

Brezilyalı oyuncu Jessica May, Brezilya'dan aldığı sürücü belgesi ile ilgili yaşadığı sorunu sosyal medya hesabından paylaştı. Nüfus Müdürlüğü'nden Jessica May'e dönüş geldi. Ünlü oyuncu, işinin hallolduğunu belirterek teşekkürde bulundu.

Brezilya oyuncu Jessica May, sürücü belgesinde yaşadığı sorunu, sosyal medya hesabından paylaştı. Nüfus Müdürlüğü'nü de etiketleyen Jessica May, paylaşımında, "Brezilya'da aldığım AB sürücü belgemi yeminli noterden tercüme ettirmeme ve Brezilya Büyükelçiliği'nden tasdik ettirmeme rağmen Beşiktaş İlçe Nüfus Müdürlüğü'nde bana sadece B sınıfı sürücü belgesi verildi ve orijinal belgeme de el konuldu. Sizce biraz garip değil mi?" ifadelerini kullandı.

Müdürlüğün Twitter hesabından Jessica May'e dönüş geldi. Yapılan açıklamada, "Merhaba, belirtmiş olduğunuz konu ile ilgili Beşiktaş İlçe Nüfus Müdürlüğü ile görüşülmüş olup B ve A2 sınıfı ehliyet ödemesini yapmanıza rağmen A2 sınıfı istemediğiniz anlaşılmıştır" ifadeleri kullanıldı.

Sorunu hallolan May, teşekkür paylaşımında bulundu. Brezilyalı oyuncu, "Belgemi yeniden düzenlemek için bugün tekrar Beşiktaş İlçe Nüfus Müdürlüğü'ne gittim ve problemsiz bir şekilde her şeyi hallettik ve AB sınıfı sürücü belgemi oluşturuldu. Konu hakkında da bilgilendirildim. Yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim" ifadesini kullandı.