Jessica May açıkladı: Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığım yolda

Yeni Gelin dizisi ile yıldızı parlayan güzel oyuncu Jessica May, devam eden Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığı süreci hakkında açıklamalarda bulundu. Jessica May, ''Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığım yolda'' dedi.

2018 yılında Hüseyin Kara ile nikah masasına oturan Jessica May, Yeni Gelin dizisinde rol almasının ardından adını duyurdu. May, eşi Kara ile birlikte geçtiğimiz gün Beşiktaş'taki bir parkta sokak hayvanlarının karınlarını doyurup, kulübelerini onanırken görüntülendi.

Brezilya'da kar yağmadığını söyleyen Jessica May, "İlk geldiğimde 2011 yılında o zaman karın tadını çıkardım ilk defa, çünkü karı burada gördüm. Zamanla dışarıdaki insanların ve hayvanların kar yağınca ne kadar zorluk yaşadığını gördükten sonra artık karın tadını çıkarmıyorum. Karın en yoğun gününü gördük. İlk defa Türkiye'de gördüm ve çok aşırı mutlu oldum. Kar nasıl bir şey, buz mu yumuşak mı? Tadına baktım, çok eğlendim ama zaman geçince o kadar eğlenceli gelmemeye başladı bana ne yazık ki" dedi.

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığı başvurusu yapan Jessica May, "Yolda. Kargoda herhalde. Uzun zamandır bekliyorum. Üç sene sonra ben hak kazanıyorum, evlilik yolundan başvurduğum için üçüncü yıldan sonra başvurabiliyorsun" şeklinde konuştu.