Jessica Holmes, eşi Jonnie Irwin'in son sözlerini açıkladı

Jessica Holmes 2 Şubat 2024'te akciğeri nedeniyle hayatını kaybeden eşi Jonnie Irwin'in ardından büyük üzüntü yaşadı. Jessica Holmes, eşi Jonnie Irwin'in son sözlerini açıkladı.

ABD'li sunucu Jonnie Irwin, dört yıl önce kendisine akciğer kanser teşhisi konulduğunu açıklaması ile sevenlerini üzmüştü. Jonnie Irwin, 2 Şubat 2024'te 50 yaşında hayatını kaybetmişti.

Jonnie Irwin, daha önce hastalığıyla ilgili; "Kanseri yenemeyeceğimi biliyorum. İnsanlar; 'Merak etme, yeneceksin' diyor ama hayır dostum, muhtemelen yenemeyeceğim. Başlangıçta mucize bir ilaç aldım. Bunun hastalığı biraz daha uzak tutacağını umuyorlardı. Ama kanser o kadar şiddetli bir şekilde geri geldi ki doktorları bile şaşırttı" ifadelerini kullanmıştı.

Eşi Jonnie Irwin'in ölümüyle sarsılan Jessica Holmes, aylar sonra konuştu ve eşinin son sözlerini açıkladı. "Jonnie ve ben çok eğlendik, asla sıkıcı değildik" diyen Jessica Holmes, daha sonra; "En iyi arkadaş da değildik, sevgiliydik; aramızda her zaman tutku vardı. Ölümünün bu kadar çabuk olması acımasızcaydı" ifadelerini kullandı.