Jeremy Renner başına gelen kaza hakkında konuştu: Yaşadığım için şükrediyorum

'Yenilmezler' serisinde 'Hawkeye'e hayat veren Jeremy Renner, geçtiğimiz ocak ayında büyük bir kaza geçirdi. Ölümden dönen Jeremy Renner, kaza hakkında yeni açıklamalarda bulundu. Ünlü aktör, ''Yaşadığım için şükrediyorum. Zamanının artık daha değerli olduğunu hissediyorum'' ifadelerini kullandı.

1 Ocak 2023'te evinin önünde kar kürerken kaza geçiren dünyaca ünlü aktör Jeremy Renner, kar küreme aracının altında kalması nedeniyle helikopterle hastaneye kaldırılmıştı. Uzun bir tedavi süreci geçiren Jeremy Renner, kazadan 10 ay sonra CNN'e açıklamalarda bulundu. Aktör, iyileşme süreci ile hayatının nasıl değiştiği hakkında konuştu.

Ünlü oyuncu, "Hayatı yaşadığım için şükrediyorum ve çok şanslı hissediyorum. Zamanının artık daha değerli olduğunu hissediyorum" dedi.

Hareket kabiliyetini yeniden kazanan ünlü oyuncu, "Sabır, kuvvet... Bunların hepsi zihinsel bir oyun. Şimdi arka cebime koydum. Acıyla nasıl başa çıkacağımı biliyorum. Bunların hepsi zihinde. Her şey akılda. Eğer tüm bu sisin içinden geçebilirsen, çok şanslıyım" şeklinde konuştu.