Jennifer Lopez'den hayranlarını üzen karar! Turnesini iptal etti

''This Is Me... Now the Tour'' adlı turne ile hayranlarının karşısına çıkacak olan Jennifer Lopez hayranlarını üzen haberi verdi. Turneye çıkmaktan vazgeçen Jennifer Lopez, ''Sizi hayal kırıklığına uğrattığım için çok üzgünüm'' dedi.

16 Şubat'ta 9'uncu stüdyo albümü This Is Me... Now'u dinleyicileriyle buluşturan dünyaca ünlü şarkıcı Jennifer Lopez, geçtiğimiz günlerde "Her şeyimi bu albüme verdim" dediği "This Is Me... Now the Tour" adını taşıyan turne için ABD'de 34 konser vereceğinin müjdesini vermişti.

Konserlerini iptal eden Jennifer Lopez cephesinden açıklama geldi.

Basın kuruluşlarıyla paylaşılan bildiride; "Jennifer; çocukları, ailesi ve yakın arkadaşlarıyla birlikte olmak için zaman ayırıyor" denildi. Lopez; "Sizi hayal kırıklığına uğrattığım için çok üzgünüm ve yıkıldım. Lütfen şunu bilin ki eğer kesinlikle gerekli olduğunu hissetmeseydim bunu yapmazdım. Söz veriyorum bunu telafi edeceğim ve hep birlikte yeniden birlikte olacağız. Hepinizi çok seviyorum. Bir sonrakine kadar..." dedi.

Kaynak ayrıca; "Bu, Jennifer'ın bu hafta verdiği çok zor bir karardı ve hayranlarından özür diliyor" ifadelerini kullandı.