Jennifer Lopez ve Ben Affleck boşanacak mı? Evliliklerinde kara bulutlar dolaşıyor

20 yıllık ayrılığın ardından yeniden bir araya gelen ve evlenen Jennifer Lopez ile Ben Affleck magazin basınının gözde çiftleri arasında yerini alıyor. Jennifer Lopez ile Ben Affleck'in bir süredir yan yana görüntü vermemesi ise boşanma iddialarını gündeme getirdi.

2021 yılında 20 yıl ara verdikleri ilişkilerine devam etme kararı alan Jennifer Lopez ile Ben Affleck çifti 2022'de nikâh masasına oturdu. Muhteşem bir törenle dünyaevine giren Jennifer Lopez ile Ben Affleck'in on yedi haftadır birlikte görüntü vermemesi "evliliklerinde kara bulutlar dolaşıyor" iddialarını beraberinde getirdi.

Bir restoranda yemek yerken görüntülenen Affleck'e, Walt Disney Stüdyoları Sinema Prodüksiyonu'nun eski başkanı olan arkadaşı Sean Bailey'in eşlik ettiği öğrenildi.

TMZ, Affleck'in Los Angeles'ın Brentwood semtindeki bir evde tek başına kaldığını iddia eden bir haber yayımladı.

Dün de Ben Affleck, bu bahsedilen evin yakınlarında araba kullanırken görüldü. 'Bennifer', en son yedi hafta önce, yani mart ayının sonunda New York'ta bir öğle yemeğinde birlikteydi. 54 yaşındaki Jennifer Lopez, mayıs ayının başında yapılan Met Gala'ya da tek başına katıldı.

Uzun zamandır birlikte görüntü vermemeleri, çiftin boşanacakları iddialarını güçlendirdi. Kaynaklar, Ben Afleck'in çoktan 60 milyon dolarlık ortak evlerinden ayrıldığını öne sürdü.