Jennifer Lopez ve Alex Rodriguez ayrılığında detaylar ortaya çıkıyor... Nişan yüzüğünü vermeyecek iddiası!

2017 yılında aşk yaşamaya başlayan ve iki yıl önce nişanlanarak evlilik için ilk adımı atan dünyaca ünlü şarkıcı Jennifer Lopez ve Alex Rodriguez ayrılığı magazin gündemine bomba gibi düştü. İddialara göre Jennifer Lopez, Rodriguez'in kendisine evlilik teklifi ettiği 1.8 milyon dolar değerindeki 15 karatlık elmas nişan yüzüğünü geri vermeyecek.

Tüm dünyanın yakından takip ettiği ilişkileri ile sık sık gündemde yerini alan Jennifer Lopez ile Alex Rodriguez, 2017 yılında başladıkları ilişkilerini noktaladıklarını ortak bir açıklama ile duyurdu.

İkili ayrılığın ardından, 'Arkadaş olarak daha iyi olduğumuza karar verdik ve öyle devam edeceğiz. Birlikte çalışmaya ve ortak işlerimizde birbirimize destek olmaya devam edeceğiz. Birbirimize ve çocuklarımıza en iyisini diliyoruz' demişti.

Jennifer Lopez hakkında ayrılığın ardından bomba bir iddia ortaya atıldı. İddialara göre Alex Rodriguez'in evlilik teklifi ettiği 1.8 milyon dolar değerindeki 15 karatlık elmas nişan yüzüğünü Jennifer Lopez geri vermeyecek.

Dominik Cumhuriyeti'nde film çekiminde bulunan Lopez'in elmas yüzüğünü ABD'deki evinde koruma altına aldığı da belirtildi.