Jennifer Lopez ile evlenen Ben Affleck itirafıyla olay oldu: Eski eşim alkol sorunumdan sorumlu değildi

Jennifer Lopez ile 20 yıl sonra ilişkilerine ikinci bir şans verip evlenen Ben Affleck, eski eşi Jennifer Garner hakkında yeni açıklamalarda bulundu. Eski eşini alkol sorununun nedeni olarak gösteren Ben Affleck, geri adım attı. Affleck'in hamlesi çok konuşuldu.

Dünyaca ünlü şarkıcı Jennifer Lopez ile Oscar ödüllü oyuncu Ben Affleck, 21 yıl sonra yeniden bir araya gelmiş ve 16 Temmuz 2022'de Las Vegas'ta düzenlenen sade bir törenle evlenmişti. Ben Affleck ile Jennifer Lopez, nikahın ardından görkemli bir düğün yapmıştı.

Geçtiğimiz dönemlerde eski eşi Jennifer Garner'ı alkol sorununun nedeni olarak gösterdiği yönünde bir röportaj veren Affleck, geri adım attı. Affleck, "2015'te ayrılmasaydık muhtemelen hâlâ içiyor olurdum. İçmeye başlamamın bir nedeni de buydu. Çünkü tuzağa düşmüş, kapana kısılmış gibi hissediyordum. Çocuklarım yüzünden gidemedim ama mutlu değildim. Yaptığım şey, bir şişe viski içip kanepede uyuyakalmaktı ve bunun çözüm olmadığı ortaya çıktı" demişti.

The Hollywood Reporter'a konuşan oyuncu, "Açık olmak gerekirse, davranışlarım tamamen benim sorumluluğumda... Yaptığım yanlış bir şeydi. Boşanma sürecinden geçen herkes 'Yeterince denedik mi?' diye sorar kendine. Birbirimizi çok sevdik. Birbirimize çok saygı duyduk. Amacım aslında o dönem çok içtiğimi söylemekti. Mutsuz oldukça, nedeni iş veya evlilik olabilir, hayatınız zorlaşır" dedi.