Jennifer Lopez ile Ben Affleck'ten 3 gün 3 gece düğün! Hazırlıklar başladı

Las Vegas'ta geçtiğimiz ay nikah masasına oturan Jennifer Lopez ile Ben Affleck hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı. Jennifer Lopez ile Ben Affleck'in 3 gün sürecek olan bir düğünün hazırlığına başladığı ve kutlamaların Affleck'in Georgia'daki malikanesinde yapılacağı konuşuluyor.

20 yıllar sonra ilişkilerine ikinci bir şans veren dünyaca ünlü şarkıcı Jennifer Lopez ile Oscar ödüllü oyuncu Ben Affleck, sürpriz bir şekilde evlilik kararı aldı. Jennifer Lopez ve Ben Affleck, geçtiğimiz ay Las Vegas'ta sade bir törenle nikah masasına oturdu.

Nikahın ardından uzun bir balayına çıkan Lopez ile Affleck çifti'nin düğün hazırlığına başladığı iddia edildi. Page Six'in haberine göre; Ben Affleck'in Georgia'daki malikanesinde yapılacak olan tören, kelimenin tam anlamıyla bir ünlüler geçidi olacak. Matt Damon, Jimmy Kimmel, Casey Affleck ve Drea de Matte düğüne katılacak olan ünlü konuklar arasında.

Düğün töreninin üç gün süreceği iddia edildi. Kutlamalar; cuma gecesi özel bir yemekle başlıyor ertesi gün ise düğün var. Bir sonraki gün de ünlü çift, konuklarına bir piknikle veda edecek.