Jennifer Lopez geçirdiği krizi ilk kez anlattı! Bu detayı kimse bilmiyordu

20'li yaşlarında yoğun bir tempo yaşadığını anlatan dünyaca ünlü şarkıcı ve oyuncu Jennifer Lopez, yıllar sonra bir itirafta bulundu. ''Kendimi yenilmez sanırdım'' diyen Jennifer Lopez, geçirdiği krizi ilk kez anlattı.

17 yıl aranın ardından eski sevgilisi Ben Affleck ile ilişkisine kaldığı yerden devam eden Jennifer Lopez, "On the JLo" adlı platformunda yaşadığı panik ataklarla ilgili konuştu.

Lopez, yaşadıkların şu sözlerle anlattı: "Hayatımın bazı dönemlerinde bir günde 3-5 saat uyuduğumu hatırlıyorum. Tüm gün sette veya stüdyoda olurdum, basın turlarına çıkardım. Hafta sonu olduğunda ise klip çekerdim. "20'li yıllarımın başında kendimi yenilmez sanırdım.

Bir gün karavanda oturuyordum. Tüm o çalışma, stres ve yetersiz uyku birden üzerime gelmeye başladı. Donmuş gibiydim. Şimdi anlıyorum da yaşadığım şey, tüm o yorgunluğun sonucu olarak ortaya çıkan panik atak nöbetiydi. Korumam beni alıp, doktora götürdü. Oraya vardığımda en azından biraz konuşmaya başlamıştım. Aklımı kaybediyorum sandım"