Jennifer Lopez Ben Affleck itirafıyla olay yarattı: Ayrıldığımızda öleceğimi sandım

20 yıl sonra yeniden bir araya gelen Jennifer Lopez ile Ben Affleck 2022 yılının temmuz ayında nikah masasına oturdu. Mutlu birliktelikleri ile göz önünde olan Jennifer Lopez, Ben Affleck ile yaşadığı ayrılık süreci hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Lopez, ''20 yıl önce o düğünü iptal ettik ve hayatımın en büyük kalp kırıklığını yaşadım. Açıkçası öleceğimi sandım'' dedi.

Jennifer Lopez ile Oscar ödüllü oyuncu Ben Affleck, 20 yıl önce yaşadığı ayrılıkla herkesi şaşkına çevirmişti. Yıllar sonra yeniden bir araya gelen dünyaca ünlü şarkıcı Jennifer Lopez ile Ben Affleck, 16 Temmuz 2022'de Las Vegas'ta nikah masasına oturdu.

Zane Lowe'a, röportaj veren ünlü şarkıcı Lopez, 17 yıl önce Affleck ile ayrılmanın kendisini nasıl etkilediği hakkında ilk kez konuştu.

2002'de çıkardığı ve kariyerinin dönüm noktalarından olan 'This Is Me... Then' adlı albümü için "Hayatımın aşkıyla birlikte olduğum dönemi yansıtan bir albümdü. Yazdığımız her şarkı çok özeldi" ifadelerini kullandı. Affleck'in o albümdeki tüm şarkıları ve sözlerini bildiğini paylaşan yıldız, "Ben, benim en büyük hayranımdı" dedi.

Jennifer Lopez, "20 yıl önce o düğünü iptal ettik ve hayatımın en büyük kalp kırıklığını yaşadım. Açıkçası öleceğimi sandım" dedi. O albümden sonra bir daha hiç o tarz şarkılar yapamadığını belirten Lopez, "20 sene sonra mutlu sona erdik" ifadelerini kullandı.