Jennifer Lopez Ben Affleck itirafıyla gündem oldu: Ona uygun olmadığımı düşünüyorlardı

20 yıl önce ayrıldığı nişanlısı Ben Affleck ile yeniden barışarak geçtiğimiz aylarda nikah masasına oturan dünyaca ünlü şarkıcı ve oyuncu Jennifer Lopez, itiraflarda bulundu. Evlenmesinin ardından eşinin soyadını kullanmaya başlayan Jennifer Lopez, Ben Affleck ile olan birlikteliği hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Jennifer Lopez 20 yıl sonra ilişkisine ikinci bir şans verdiği Oscar ödüllü oyuncu Ben Affleck ile 16 Temmuz 2022'de Las Vegas'ta sade bir tören ile nikah masasına oturdu. Mutlu birliktelikleri ile magazin basını tarafından yakından takip edilen Jennifer Lopez, Amerikan Vogue Dergisi'ne röportaj verdi. Ünlü şarkıcı eşi Ben Affleck ile birlikteliğine dair samimi açıklamalarda bulundu.

Lopez, "İnsanlar bana hala 'Jennifer Lopez' diyor ama resmiyette soyadım artık 'Affleck', çünkü bir artık biriz. Bundan gurur duyuyorum. Bunda bir sorun görmüyorum. Bu daha çok bir güç göstergesi gibi. Hayatımın ve kaderimin kontrolü bende ve bir kadın ve insan olarak güçlü hissediyorum. "Çok geleneksel bir hareket değil, romantik bir tarafı da yok" diye konuştu.

Açıklamalarına devam eden Lopez, "Aramızda gerçek aşkın var olduğuna hep inanmıştım. Hayatımdaki insanların, Ben'in benim için ne kadar özel bir insan olduğunu biliyor. Tekrar bir araya geldiğimizde, tüm o duygular yeniden gün yüzüne çıktı. O zaman çok gençtik, çocuğumuz veya bizi bağlayan şeyler yoktu. Mutlu bir şekilde hayatımızı yaşıyorduk. Kimseden saklanma ihtiyacı duymuyorduk ama insanlar birlikte olmamızı istemiyordu. Benim ona uygun olmadığımı düşünüyorlardı. Kendimi o zaman savunmaya aldım. Keşke bu konuyla ilgili daha fazla şey söyleyebilsem" dedi.