Jason Statham'dan Nusret'e övgü dolu sözler! ''Şehirdeki en iyi etçi, eşi benzeri yok''

''Saltbae'' lakabıyla tüm dünyada büyük bir popülerlik kazanan Nusret Gökçe yeni restoranı Beverly Hills'te İngiliz oyuncu Jason Statham'ı ağarladı. Jason Statham'a özel servis yaptığı anları sosyal medya hesabından paylaşan Nusret'e oyuncu Ezgi Mola'dan yorum gecikmedi.

Ünlü işletmeci Nusret Gökçe İngiliz aktör Jason Statham'ı ağırladı. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Nusret Beverly Hills'teki yeni restoranında ağırladığı yıldız oyuncu Jason Statham için özel servis yatı.

ABD'de Beverly Hills'te yeni restoranını açan Nusret Gökçe burada yıldız oyuncu Jason Statham'a özel servis yaptı. İkili Nusret ile fenomenleşen 'saltbae' hareketini birlikte de yaptı. Nusret, Jason Statham ile birlikte tuz serptirdiği o anları sosyal medya hesabından yayınladı.

Statham, görüntünün sonunda Nusret hakkında övgülerde bulunarak, "Şehirdeki en iyi etçi, eşi benzeri yok" ifadesini kullandı.

Statham hayranlığıyla bilinen oyuncu Ezgi Mola ise o paylaşımın altına, "Tuzdan kör olacak adam yapmayın lütfen" yorumunda bulundu.