Jack Ryan: Gölge Ajan konu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler var?

Show Tv ekranlarında yayınlanacak olan film Jack Ryan: Gölge Ajan, ABD yapımıdır. Film gerilim ve aksiyon türünde izleyici karşısına çıkacak. Kenneth Branagh'ın yönettiği Jack Ryan: Gölge Ajan 2014 yılında Filipinler'de gösterime girmiştir. Jack Ryan: Gölge Ajan filminin senaryosunu ise David Koepp yapmıştır.

Aksiyon ve gerilim filmleri sevenler için bu akşam Show Tv ekranlarında Jack Ryan: Gölge Ajan yer alacak. David Koepp tarafından yazılan Jack Ryan: Gölge Ajan filminin yönetmen koltuğunda ise . Kenneth Branagh bulunuyor. Uzun metrajlı film Jack Ryan: Gölge Ajan, saat 20:00’da seyirci karşısına çıkacak. Film, 2014 yılından Filipinler’ de gösterime girmiştir.

JACK RYAN: GÖLGE AJAN OYUNCULARI KİM?

Jack Ryan: Gölge Ajan filminin oyuncu kadrosunda Keira Knightley , Kevin Costner , Chris Pine , Kenneth Branagh ve Colm Feore yer alıyor. Kenneth Branagh ise filmin yönetmenliğini üstleniyor.

JACK RYAN: GÖLGE AJAN KONUSU NEDİR?

Afganistan'da denizci olarak yaptığı askerlikten sonra Jack Ryan, beladan uzak sakin bir hayat sürmeye başlamıştır. Artık herhangi bir risk almadan huzur içinde yaşamayı prensip edinmiştir. Wall Street'te bir Rus milyarder için mali danışmanlık yapan Jack Ryan, kendini bir anda teröristlerin hazırladığı bir planın içinde bulur.

Şimdi yapması gerekense ülkesinin ekonomisini çökertecek olan bu komployu durdurmaktır. Planın sorumlusunu öğrenen Jack'in Moskova'ya gitmesi gerekir. Tek başına halletmeye çalışacağı bu görevde bildiği her şeyi kullanacaktır. Jack görevi tamamlamakta ve bu komplodan canlı çıkmakta kararlıdır.