İzzet Yıldızhan'ın Eddie Murphy hayranlığı! ''Onun 10 çocuğu varsa benim de 12 olur''

Ünlü türkücü İzzet Yıldızhan, bir araştırma şirketinin yaptığı çalışma hakkında konuştu. Amerikalı aktör Eddie Murphy'nin 10 çocuğu olduğunu belirten İzzet Yıldızhan, kendisinin de 12 çocuk sahibi olmak istediğini söyledi.

İzzet Yıldızhan dikkat çeken açıklamalarına devam ediyor. Bir araştırma şirketinin yaptığı ve Türkiye nüfusunun her geçen yıl yaş ortalamasının arttığına yönelik sonuç hakkında konuşan İzzet Yıldızhan, "Bu anlamda Türkiye'nin yaş ortalamasını düşürmek için çocuk yapmaya devam edeceğim. Eddie Murphy'nin 10 tane çocuğu varmış. Sen kimsin ya! Anlaşılan o ki bu rekora yine benim sahip olmam gerekiyor. Artık 9 çocuğum var. İlk hedefim bu sayıyı 12'ye çıkarmak" deyip güldü.

Büyük oğlu Mustafa'nın önümüzdeki hafta nişan yüzüğünü takacağını söyleyen ünlü türkücü, "Mustafa da evlilik yolunda ilk adımı atıyor. Huzur, mutluluk dolu yuvaları olur inşallah. İnşallah nasip olur da çocukları olursa şimdiden söylüyorum; 'dede' kelimesini duymak istemiyorum. 'Büyükbaba' diye hitap edilmesi tercihim" ifadesini kullandı.