İzzet Yıldızhan oğlunu askere gönderiyor... Saçlarını tıraş ettiği anları paylaştı

Son dönemde yaptığı açıklamalar ile sık sık magazin manşetlerinde yerini alan İzzet Yıldızhan, büyük oğlu Mustafa'yı askere uğurladı. Oğlunun saçlarını tıraş ettiği anları sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaşan İzzet Yıldızhan, duygusal bir not düştü. Yıldızhan, ''Allah her babaya bu zamanı yaşatsın. Elimle askere teslim edeceğim. Bu büyük bir hatıra.'' ifadelerine yer verdi.

Ünlü türkücü İzzet Yıldızhan en büyük oğlu Mustafa'yı askere uğurladı. İzzet Yıldızhan, oğlu Mustafa'yı askere göndermeden önce onun saçlarını tıraş ettiği anları sosyal medyadan yayınladı.

"ELİMLE ASKERE TESLİM EDECEĞİM"

Yıldızhan, paylaştığı videoyu "Allah her babaya bu zamanı yaşatsın. Elimle askere teslim edeceğim. Bu büyük bir hatıra. Ben yarın bu dünyada yok olsam bunlara bakarak hep anıları tazeleyeceksiniz. Güzel anılar, Allah size de yaşatsın" notuyla takipçilerinin beğenisine sundu.

Sosyal medya kullanıcıları "Bir baba için ne büyü bir gurur. Kazasız belasız gururla dönsün", "Selametle gidip gelsin inşallah", "Hayırlısıyla burnu kanamadan yavruna kavuş" ve "Ben boşuna sana kral demiyorum... Ses yönünden zaten tartışılmazsın babalık ise Allah tarafından verilmiş... Ayrıldığınız gibi buluşun" gibi yorumlarda bulundu.