Show Tv'den Kurtlar Vadisi ile ilgili dikkat çeken açıklama: İzleyiciler bugünü bekliyordu!

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Kurtlar Vadisi dizisinin yeniden başlayacağı konuşuluyordu. İlk 97 bölümüyle bir efsane haline gelen Kurtlar Vadisi dizisinde Polat Alemdar karakterine hayat veren Necati Şaşmaz dizinin yeniden başlayacağına yönelik ipuçları vermişti. Show Tv Kurtlar Vadisi'nin yeniden başlayacağı iddialarına net bir cevap vererek akıllardaki soru işaretlerini giderdi.

Uzun süre televizyon ekranlarında yayınlanan ve izleyicilere soluksuz dakikalar yaşatan Kurtlar Vadisi dizisiyle ilgili son zamanlarda çıkan haberler dizinin hayranlarını heyecanlandırmıştı. Sosyal medyada da uzun süredir konuşulan konuyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Show Tv Kurtlar Vadisi ile ilgili akılardaki soru işaretlerini giderecek net bir açıklama yaptı.

Tv100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre Show TV yönetiminin Kurtlar Vadisi dizisi için hiçbir görüşme yapmadıkları ve yakın zamanda yayına girecek tek dizilerinin Kırmızı Kamyon olduğu öğrenildi.

2021 yılının şubat ayında başlayacağı konuşulan Kurtlar Vadisi Kaos dizisi ile ilgili Necati Şaşmaz ya da Pana Film tarafından resmi bir açıklama yapılmadı. Dizinin başlayıp başlayamayacağı ise yine merak konusu olmaya başladı.

Necati Şaşmaz geçtiğimiz dönemde dizi ile ilgili: “Kurtlar Vadisi Kaos diye bir dizimiz olacak. Senaryosunu yazdık. Onu yakın bir zamanda televizyon ekranında inşallah, şubat ayı gibi düşünüyoruz. Senaryosu bitti, birkaç bölümün yazıldı. Tabii ki üzerinde değişiklikler olacaktır, gündemi yakalamak adına” açıklamasında bulunmuştu.