İzleyici bunu kabul etmiyor! Sefirin Kızı'nda Gediz ile ilgili sürpriz karar

Başrollerini Neslihan Atagül Doğulu, Engin Akyürek ve Uraz Kaygılaroğlu'nun paylaştığı Sefirin Kızı dizisi heyecan dolu bölümlerle izleyici karşısına çıkıyor. Pazartesi günleri Star Tv'de yayınlanan dizinin 25. bölümünün sonunda Akın ile birlikte uçuruma atlayan Sancar'ın durumu izleyicileri meraklandırdı. Dizinin 26. bölüm fragmanında Sancar'ın akıbeti kısmen ortaya çıktı.

Yeni sezonuna hızlı bir başlangıç yapan Sefirin Kızı’nda sular durulmuyor. Dizide Engin Akyürek’in canlandırdığı Sancar ile Uraz Kaygılaroğlu’nun canlandırdığı Gediz arasındaki gerilim giderek artıyor. Sancar’ın Nare’ye yaptığı baskılar son bulurken aldığı adaletli kararlar ile izleyicinin kızgınlığı azalmaya başladı.

Sancar’ın tavırları düzelirken dizide önemli bir yere sahip olan Gediz’in harcanması izleyicileri kızdırmaya başladı. Gediz Nare’ye sonuna kadar destek olana, çoğu zaman nedenini sormadan ona sonsuz bir güven, anlayış sunan, içten içe ona sevdalı ama mutlu olması için elinden geleni yapan bir kişilikti.

Sancar gibi geleneksel tavırlar yerine daha modern tavırlar geliştiren, eğitimli, duruşu ve tarzıyla makul bir kişiliğe sahip olan Gediz için “Sancar ve Nare aşkı bizim için bitmiştir, Nare ve Gediz olmalı” noktasına gelindi.

Bir destan üzerine kurulu hikayenin rotası kaymaya başlamış ve bu sevdaya kimse inanmaz olmuştu. Dolayısıyla rota değişti ama Gediz de bu uğurda fena harcandı!

Ancak izleyenler bu durumu kabul etmiyor! Gediz’in vicdanlı bir insan olduğu ve bu noktaya gelemeyeceği görüşünde. Bu nedenle de son bölümde Sancar’ı ihbar etmesine kimi izleyiciler kızarken, kimileri de ihanet olarak duran bu olay için “Gediz Sancar’a değil, senarist Gediz’e ihanet etti” şeklinde yorumlar yapıyorlar.


Yasak Elma'nın Mert'i Can Nergis'ten Sadakatsiz'in Asya'sı Cansu Dere'ye şaşırtan gönderme!

Eyşan geri döndü! Cansu Dere ‘Sadakatsiz' performansı ile sosyal medyayı salladı

Sen Çal Kapımı'da Eda'nın hamile olup olmadığı ortaya çıktı!

Bir Zamanlar Çukurova'da 2. başrol ayrılığı! İşte diziye veda edecek sürpriz isim...