İyi Günde Kötü Günde konusu ne, oyuncuları kimler? İyi Günde Kötü Günde ne zaman başlayacak?

Star Tv'de yepyeni bir dizi yayın hayatına başlamak için gün sayıyor. Elçin Sangu, Yasemin Allen ve Ozan Dolunay'ın başrolünü paylaştığı İyi Günde Kötü Günde dizisinin teaserı yayınlandı. İyi Günde Kötü dizisinin yönetmen koltuğunda Barış Erçetin oturuyor. Dizinin senaryosunu ise Pelin Karamehmetoğlu ve Aksel Bonfil'in birlikte kaleme aldı. Peki, İyi Günde Kötü Günde ne zaman başlayacak?

Yapımcılığını O3 Medya'nın üstlendiği İyi Günde Kötü Günde dizisinin yönetmen koltuğunda Barış Erçetin oturuyor. Pelin Karamehmetoğlu ve Aksel Bonfil'in birlikte kaleme aldığı İyi Günde Kötü Günde dizisi ekrana gelmek için gün sayıyor. Peki, İyi Günde Kötü Günde ne zaman başlayacak? İyi Günde Kötü Günde konusu ne, oyuncuları kimler?  

İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Elçin Sangu kaç yaşında, nereli? Elçin Sangu hangi dizilerde oynadı?

İyi Günde Kötü Günde dizisi Eylül ayında Star TV'de yayın hayatına merhaba diyecek.


İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE KONUSU NE?

İyi Günde Kötü Günde dizisi, nikah masasında terk edildiği adamın düğününü organize etmek zorunda kalan Leyla’nın izlemeye doyamayacağınız sımsıcak hikayesini renkli bir anlatımla ekrana taşıyacak.

İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE OYUNCULARI KİMLER?

Şenay Gürler, Derya Alabora, Nergis Kumbasar, Hakan Salınmış, Sinan Albayrak, gibi usta isimleri aynı projede buluşturan dizinin oyuncu kadrosunda; Ali Yağcı, Deniz Işın ve Tugay Erdoğan gibi ünlü isimler yer alıyor.