Elçin Sangu'nun yeni dizisi ne zaman başlayacak? İyi Günde Kötü Günde oyuncuları kimler, konusu nedir?

Televizyon ekranlarının yeni soluklu dizisi İyi Günde Kötü Günde için hazırlıklara başlandı. Set ekibi ve oyuncu kadrosu, okuma provası için bir araya geldi. Dizinin yönetmen koltuğunda Barış Erçetin otururken, senaryosunu ise Pelin Karamehmetoğlu üstleniyor. İyi Günde Kötü Günde dizisinin başrollerini Elçin Sangu ve Ozan Dolunay paylaşıyor.

Star TV ekranlarından seyirci ile buluşmaya hazırlanan İyi Günde Kötü Günde dizisi için hazırlıklar başladı. Dizi ekibi ilk kez okuma provasında bir araya geldi, keyifli ve neşeli halleri ise dikkat çekti. İyi Günde Kötü Günde dizisinin başrollerini Elçin Sangu ve Ozan Dolunay paylaşırken, yönetmen koltuğunda ise Barış Erçetin üstleniyor.

İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE KONUSU NEDİR?

Star TV'de ekranlara gelmesi planlanan dizi, nikah masasında terk edildiği adamın düğününü organize etmek zorunda kalan Leyla’nın izlemeye doyamayacağınız sımsıcak hikayesini renkli bir anlatımla ekrana taşıyacak.

İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE OYUNCULARI KİMLER?

Dizinin başrollerini Elçin Sangu, Ozan Dolunay ve Yasemin Allen paylaşırken Şenay Gürler, Derya Alabora, Nergis Kumbasar, Hakan Salınmış, Sinan Albayrak, gibi usta oyuncuların yanı sıra; Ali Yağcı, Deniz Işın ve Tugay Erdoğan gibi ünlü isimler de yer alacak.

İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Okuma provalarına başlanan dizinin yayın tarihi henüz belli olmadı fakat çekimlerin yakın bir tarihte başlatılması planlanıyor. Dizinin yayın tarihi kesinleştiğinde güncel bilgiler haberimizin içerisine eklenecektir.