Ivana Sert'ten Sezer Dermenci ile evlilik açıklaması: 'Parmaklarım boş ama...'

Ivana Sert ve Sezer Dermenci aşkı evlilik yolunda! Ünlü modacı sevgilisi Sezer Dermenci ile olan ilişkisi hakkında çok özel açıklamalarda bulundu. ''Daha yüzük yok, parmaklarım boş ama...'' diyen Ivana Sert bakın neler dedi.

Ivana Sert ve Sezer Dermenci'den yeni haberler var! Fox Tv'nin sevilen programı Doya Doya Moda'da jüri üyesi olarak ekranlara dönen Ivana Sert, hem işte hem de aşkta mutlu olduğu bir dönem içerisinde.

41 yaşındaki modacı Ivana Sert ile iş insanı Sezer Dermenci'nin aşkları doludizgin devam ediyor. Ünlü çift, eski arkadaşlıklarını sevgili boyutuna taşıyarak güzel bir birlikteliğe yelken açmıştı. Otel sahibi olduğu bilinen Sezer Dermenci ile uzun bir süredir birliktelik yaşayan Ivana Sert, artık evlilik üzerine konuştuklarını anlattı.

Evlilik yolunda emin adımlarla ilerleyen ünlü modacı, Sezer Dermenci ile olan ilişkisi üzerine çok özel açıklamalarda bulundu.

DAHA YÜZÜK YOK

Eskiden arkadaştık Sezer'le. Şimdi ise sevgilim. Daha yüzük yok, parmaklarım boş. Teklif henüz almadım ama bu konu üzerine konuşmalarımız var

2013'te boşandığı eski eşi Yursal Sert'ten Ateş adında bir çocuğu olan Ivana Sert, yeni yıla oğlu ve sevgilisi ile birlikte girmişti. Oğlu Ateş'in sevgilisi Sezer Dermenci ile iyi anlaştığı biliniyor. 

SEVGİLİSİNİN ADINI AYAĞINA YAZMIŞTI

Öte yandan ünlü isim, geçtiğimiz günlerde sevgilisi Sezer Dermenci'ye olan aşkını ilginç bir yöntemle duyurmuştu.  Ünlü isim, aşkının adını ayak tabanına yazdığı ve baş parmağına kalp çizdiği sosyal medya paylaşımı ile dikkatleri üzerine çekmişti.