Ivana Sert sevgilisi kimdir? Doya Doya Moda yeni jürisi Ivana Sert kimdir, kaç yaşında?

Kemal Doğulu'nun Doya Doya Moda'ya vedasının ardından her gün yarışmaya farklı bir isim konuk olup yarışmacıları puanlıyordu. Doya Doya Moda'nın 4. Jüri üyesi 2 haftanın ardından netleşti. Doya Doya Moda'nın yeni jüri üyesi geçtiğimiz günlerde programa konuk olarak katılan İvana Sert programın yeni jüri üyesi oldu. Ivana Sert kimdir, kaç yaşında? Doya Doya Moda yeni jürisi Ivana Sert sevgilisi kimdir? gibi soruların yanıtları merak konusu oldu.

Doya Doya Moda programının jüri koltuğunda oturan Kemal Doğulu'nun programdan ayrılmasının ardından yeni jürinin kim olacağı merak ediliyordu. Doğulu'nun ardından boşalan jüri koltuğuna gelecek yeni isim de belli oldu. Bir dönem Kemal Doğulu ile aynı programda yer almış olan ünlü modacı Ivana Sert, 'Doya Doya Moda'nın yeni jürisi oldu. Peki, Ivana Sert kimdir, kaç yaşında? Doya Doya Moda yeni jürisi Ivana Sert sevgilisi kimdir? İşte tüm merak edilenler..

IVANA SERT KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Ivana Sert 25 Ekim 1979 yılında Sırbıstan Belgrad da dünyaya gelmiştir. Boy ve kilosuna bakacak olursak, 1,67 metre boyunda 55 kilodur. Şimdilerde moda tasarımcılığı yapan Ivana Sert aynı zamanda eski manken ve stilisttir.

2002 yılında Türkiye’ ye yerleşmiş ve 2004 yılında ünlü iş adamı Yurdal Sert ile hayatını birleştirmiştir. 2006 yılında bu evlilikten Kayon Ateş adında bir oğulları olmuştur.

Çift, 2013 yılında 2 yıl süren dava neticesinde boşanmışlardır. Boşanma sürecinde eşi Yurdal Sert, Ivana Sert’ in kendisini en yakın arkadaşıyla aldattığını iddia etmiştir.

Genel olarak hayatına bakacak olursak, 16 yaşına kadar bale ve piyano eğitimi almıştır fakat, ısrarla manken olmak istemiş ve olmuştur. İlk olarak Sırbistan da Belgrad Güzeli seçildikten sonra Miss Yugoslavya’ya katılır ve daha sonrasında ise ülkemizde düzenlenen Miss Globe’a davet edilir.

Türkiye’ye geldikten sonra bir sürü talihsizlik yaşamasına rağmen, şimdilerde Ivana Sert Türkiye’yi çok sevdiğini hatta burası benim birinci ülkem Sırbistan ikinci sıradadır, diye ifade etmektedir.

Kendisi, 2011’de Yok Böyle Dans adlı yarışmaya katılmış. Bunun ardından 2012 yılında Yalan Dünya adlı diziye de kendisini canlandırarak konuk olmuştur. Son olarak ise Bugün Ne Giysem adlı programda jüri üyesi olarak katılmıştır.

IVANA SERT SEVGİLİSİ KİMDİR?

Ivana Sert İş insanı Sezer Dermenci ile yeni bir aşka yelken açtı. Çiftin yaz aylarında başlayan birliktelikleri tam gaz devam ediyor. 

Doya Doya Moda saati mi değişti? Doya Doya Moda bugün yok mu, saat kaçta?