İşte Bu Benim Masalım konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte Bu Benim Masalım 1. bölüm izle!

Acun Ilıcalı'nın yeni dijital içerik platformu Exxen yayın hayatına başladı. Yapımları ile ön plana çıkan Exxen'in merak edilen dizilerinden biri de İşte Bu Benim Masalım oldu. Aleyna Tilki ve Cemal Can'ın başrollerini paylaştığı dizi birinci bölümüyle bu akşam Tv8'de izleyicisinin karşısına çıkacak. Tv8'de bu akşam dizi gecesi olacak. İşte Bu Benim Masalım'a dair merak edilenlerin tümünü sizler için derledik..

Tv8'de bu akşam dizi gecesi var. Exxen için hazırlanan dizilerin ilk bölümleri bu akşam izleyicisinin karşısına çıkacak. İşte Bu Benim Masalım oyuncuları kimler, konusu nedir? gibi soruların yanıtları merak konusu. . Aleyna Tilki ve Cemal Can'ın başrollerini paylaştığı dizide; Aleyna sahne korkusu olan bir genç kızı canlandırıyor. Gençlik dizisi olan İşte Bu Benim Masalım tanıtımlarıyla sosyal medyaya da konu olmuştu.

İŞTE BU BENİM MASALIM 1. BÖLÜM İZLE!

İşte Bu Benim Masalım birinci bölümü ile bu akşam saat 20:00'da Tv8'de izleyicisi ile buluşacak.

İŞTE BU BENİM MASALIM İZLE 

İŞTE BU BENİM MASALIM KONUSU NEDİR?

Dikkat çekici kişilerin bir arada buluştuğu dizinin konusu da bir hayli dikkat çekici. Hayallerinin peşinden gitmek isteyen bir genç kızın hayatına odaklanan İşte Bu Benim Masalım, sahneden çok korkmasına rağmen hayallerini hiç bırakmamasını konu ediyor. En büyük tutkusu şarkı söylemek olan genç kız, sahne korkusunu aşarak acaba hayallerini gerçekleştirme şansı yakalayacak mı?

İŞTE BU BENİM MASALIM OYUNCULARI KİMLER?

Başrollerini Cemal Can Canseven ile Aleyna Tilki 'nin paylaştığı dizide Merve Sevin, Hasan Denizyaran, Faruk Aran, Sude Oduncu, Kamil Güner, Zeynep Kandonde, Göksun Büyükkahraman ve usta oyuncu Nevra Serezli oynamaktadır.

İşte Bu Benim Masalım 1 Ocak tarihinde Exxen'de yayınlanmaya başlandı. 


Exxen Yetiş Zeynep konusu nedir? Yetiş Zeynep oyuncuları kimler?

Öğrenci Evi 1. bölüm nasıl izlenir? Exxen Öğrenci Evi oyuncuları kimler, konusu nedir?

Hükümsüz 1. bölüm izle: Exxen Hükümsüz konusu nedir, oyuncuları kimler?

Sihirli Annem 1. bölüm izleme linki: Sihirli Annem yeni kadrosu ve karakterleri kimler?

Exxen Gibi konusu nedir? TV8 dizi gecesi Gibi oyuncuları kimler?